Vensters op het mysterie

Vensters op het mysterie - Marc van Tente | Northernlights300.org

...ligieuze dialoog. Zijn wijze van denken sluit echter aan bij heel wat vroegere denkers: kerkvaders, filosofen en middeleeuwse theologen ... Vensters op organisaties door Adriaan Bekman (Ebook ... ... . Nieuw is dat zijn opvattingen groeiden vanuit persoonlijk doorleefde ... Bestel Vensters op het mysterie Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Vergelijken - Vensters op het mysterie, een pelgrimstocht met Raimon Panikkar (Marc van Tente) (2014) ISBN: 9789031737963 - Raimon Panikkar (1918-2010) is een Spaans-Indisch theoloog, filosoof en mysticus. Hij is nieuwe en gedurfde wegen gegaan, zowel… Vensters op het mysterie, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, medita ... bol.com | Vensters op het mysterie, Marc van Tente ... ... . Hij is nieuwe en gedurfde wegen gegaan, zowel… Vensters op het mysterie, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, meditatie bestel je eenvoudig in onze webshop of winkel in Gent. Carmelitana brengt steeds een ruim aanbod. Vensters op het mysterie; Vensters op het mysterie een pelgrimstocht met Raimon Panikkar Marc Van Tente. Nederlands | Boek € 22,50 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 3 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Blijf altijd op de hoogte via Facebook; ... Mysterie: het verhaal achter huizen met dichtgemetselde ramen in Amersfoort. ... die voor het aantal vensters en deuren. Want belasting betalen we vandaag de dag natuurlijk nog steeds. Amersfoortse Mysteries. Een compleet overzicht van alle Amersfoortse mysteries ... Het Lam Gods van Jan van Eyck is een schilderij met een roemruchte geschiedenis. In de Renaissance was het nauwelijks te zien, in de Napoleon-tijd ging het als oorlogsbuit dwars door Europa en in de 20e eeuw werd het gestolen. Het verhaal van beroemdste schilderij van Jan van Eyck... De belangrijkste reden om in Gent… Van tente, vensters op het mysterie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Scholen op de kaart is dé website die het meest complete beeld geeft van scholen in de buurt. Het helpt scholen een eerlijke presentatie te geven aan ouders en andere belanghebbende...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc van Tente
DIMENSIE
12,87 MB
BESTANDSNAAM
Vensters op het mysterie.pdf

OMSCHRIJVING

Raimon Panikkar (1918-2010) is een Spaans-Indisch theoloog, filosoof en mysticus. Hij is nieuwe en gedurfde wegen gegaan, zowel inzake spiritualiteit als interreligieuze dialoog. Zijn wijze van denken sluit echter aan bij heel wat vroegere denkers: kerkvaders, filosofen en middeleeuwse theologen. Nieuw is dat zijn opvattingen groeiden vanuit persoonlijk doorleefde ervaringen en intuïties. En nieuw is vooral dat hij als westers theoloog ook de Aziatische visies van hindoeïsme en boeddhisme integreert. Vandaar dat hij niet alleen de rede aan het woord laat – hoe streng zijn denken ook is – maar eveneens de meer contemplatieve, mystieke dimensie van het bestaan. Het denken van Pannikar is een verdieping en verruiming van ieder die een persoonlijke, religieuze zoektocht onderneemt. Zijn woorden genezen uit allerhande vormen van onvrijheid en ideologie. Woorden die, ook binnen de christelijke traditie, de ruimte van ‘niet-weten’ en blijvend zoeken verder openen. In dit boek kan de lezer kennismaken met Pannikars bevrijdende visies en tegelijk de eigen spirituele horizon verbreden.

Wil je het boek lezen?Vensters op het mysterie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc van Tente. Lezen Vensters op het mysterie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN