Van de grote woorden en de kleine dingen

Van de grote woorden en de kleine dingen - Lieven de Cauter | Northernlights300.org

...schap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt ... Zoek het geluk in de kleine dingen | RITUALS ... . Van de Grote Woorden en de kleine dingen . Dit is een filosofisch sprookjesboek, het boek der verbazing. Een verzameling poëtisch-filosofische miniaturen. Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een stevig parcours vormen. 22,50 € In winkelwagen Meer. de grote kaars gaat uit (=de zon gaat onder) de grote klok luiden (=op opvallende wijze bekend maken) de grote vissen eten de kleine (=de ondergeschikten moeten doen wat de baas zegt / het slachtoffer worden van overmacht.) De groten rijden te paard en de kleinen hangen tussen hemel en aarde. (=De machtige lui leven op kosten ... 47 betekenissen bevatten ` klein` - Woorden.org ... .) De groten rijden te paard en de kleinen hangen tussen hemel en aarde. (=De machtige lui leven op kosten van de gewone man) 14-mei-2016 - Friese tekst. De vertaling is: De grote vreugde om de kleine dingen is het kleine geheim van het grote geluk. Fnac: Van de grote woorden en de kleine dingen, De Cauter Lieven". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Grote woorden. Volgens de derde-eeuwse filosoof Plotinus is het middelpunt van onze ziel van goddelijke herkomst en moeten we het weer terugbrengen naar zijn bron. We zijn normaal gesproken zo gefocust op de grote dingen van het leven, dat we helemaal vergeten te kijken naar de kleine dingen die ons lichaam en onze geest voeden. Het echte geluk zit niet in de grote prestaties waar iedereen over opschept, maar in de kleine dingen die je een blijvend geluk brengen. De woorden en de dingen van Michel Foucault, 9789024408788 tijdelijk voor € 29,90 i.p.v. € 39,90 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Dit is een filosofisch sprookjesboek, het boek der verbazing. Een verzameling poëtische miniaturen over de Grote Woorden en de kleine dingen: van geluk en vriendschap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt. De kleine dingen zijn belangrijk in Gods ogen. Wat je op dit moment aan het doen bent, lijkt misschien onbelangrijk of onbeduidend. Maar je daden, je houding en trouw zijn de basis van je toekomst! Jezus zei dat Hij degene die trouw is in de kleine dingen ook een grotere verantwoordelijkheid zal toevertrouwen. Hier zijn een paar verzen uit de ... Een verzameling poëtische miniaturen over de Grote Woorden en de kleine dingen: van geluk en vriendschap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt. Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een stevig parcours vormen. LIEVEN DE CAUTER - 2018 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers!...

INFORMATIE

AUTEUR
Lieven de Cauter
DIMENSIE
10,98 MB
BESTANDSNAAM
Van de grote woorden en de kleine dingen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het boek der verbazing. Een verzameling poëtische miniaturen over de Grote Woorden en de kleine dingen: van geluk en vriendschap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt. Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een stevig parcours vormen. Uiterst bruikbaar als hoofdkussenboek voor jong en oud. Filosofische speleologie voor eeuwige beginners.

Wil je het boek lezen?Van de grote woorden en de kleine dingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieven de Cauter. Lezen Van de grote woorden en de kleine dingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN