TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen

TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen - Jurn de Vries | Northernlights300.org

...zon. TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen (eBook) Jurn de Vries is een geweldige auteur ... managementboekhandel.nl : Algemene economie ... . Download en lees het boek TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen in PDF, ePUB, MOBI. Theologische blik op economische vragen Capita selecta uit de economische ethiek TU bezinningsreeks 20. Spelen met Leviatan Monsters in bijbel, theologie, religie en kunst TU Bezinningreeks 19. De reeks werd tot en m ... Boek: Theologische blik op economische vragen - Geschreven ... ... . Spelen met Leviatan Monsters in bijbel, theologie, religie en kunst TU Bezinningreeks 19. De reeks werd tot en met deel 18 gerealiseerd in samenwerking met uitgeverij De Vuurbaak te Barneveld. Theologische blik op economische vragen. Capita selecta uit de economische ethiek. 23 juni 2019. TU bezinningsreeks 20 Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Home » Producten » Theologische blik op economische vragen. Theologische blik op economische vragen. TU Bezinningsreeks ... Beschrijving; Extra informatie; Beschrijving. Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Hoe gaan we ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jurn de Vries
DIMENSIE
5,93 MB
BESTANDSNAAM
TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Hoe gaan we om met schuldenproblematiek, met inkomensongelijkheid, met sociale zekerheid? Wat is de rol van de overheid? Welke gevaren dreigen in een (neo)kapitalistische samenleving?In dit boek geeft De Vries inzicht in de ethische aspecten die aan de orde zijn. Hij laat heel concreet zien hoe het toegaat in het economisch denken en handelen en hoe een ethiek die zich baseert op de richtlijnen van de Bijbel inzake goed en kwaad, kan bijdragen aan een levenshouding waarin niet geld en bezit, maar de liefde het handelen bepaalt.Jurn de Vries is theoloog en was lange tijd hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad.

Wil je het boek lezen?TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jurn de Vries. Lezen TU-Bezinningsreeks 20 - Theologische blik op economische vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN