Gowtu

Gowtu - Jeroen Trommelen | Northernlights300.org

...se muziek te vinden. Cd's van grote namen als Max Woiski sr ... GOWTU - Posts | Facebook ... . & jr., Oscar Harris, Lieve Hugo en Max Nijman zitten zelden in het assortiment en de opzwepende kaskawina, de popmuziek van de jongere generatie Surinamers, al helemaal niet. GOWTU is a boutique style creative agency, rooted in contemporary culture and functioning as a creative hub between brands and the demographics they communicate with. We help brands create cultural currency in order to facil ... Sranan Gowtu ... . We help brands create cultural currency in order to facilitate a solid base for them to engage with their audiences. Gowtu heeft zich dit jaar in de Nederlandse scene omhoog gewerkt als het nieuwste en meest frisse Surinaamse concept! Tijdens hun clubavonden maken zij een mix tussen Surinaamse muziek inlvloeden en jou favoriete urban tracks . Deze unieke mix wordt "Su'Burban" genoemd! Na een aantal uitverkochte editie's In Melkweg Amsterdam, Air Amsterdam & Club Up. Sranan Gowtu, een initiatief van zanger/entertainer Edgar Burgos en TopNotch-directeur Kees de Koning, bevat portretten, profielen en tori's van en over de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Trommelen
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Gowtu.pdf

OMSCHRIJVING

Een jonge goudzoeker in het Surinaamse Maripaston wordt doodgeschoten. Het motief is onduidelijk en de rechtszaak in Paramaribo lijkt een haastige cover up. Ondertussen bestrijden Ronnie Brunswijk en de familie Bouterse elkaar de macht in de veelbelovende goudmijn.Jeroen Trommelen (Oss, 1956) is onderzoeksjournalist van de Volkskrant en schrijft in Suriname voor Parbode. Hij onderzocht ruim een jaar lang de nieuwe goudkoorts in Suriname. Zijn persoonlijk, onthullend en feitelijk verslag van de vaak moeizame zoektocht voert naar de intrigerende schietpartij en beantwoordt tal van belangwekkende vragen.Wie controleert de Surinaamse goudhandel en verdient er het meeste aan? Hoe kreeg de pleegzoon van president Bouterse de legendarische concessie Benzdorp in handen? Hoe konden goudzoekers het waardevolle beschermde natuurpark Brownsberg vernielen terwijl overheid en Wereldnatuurfonds toekeken?Journalist en auteur Jeroen Trommelen schreef in 2000 Dwars door Suriname over de drie Guyana's. In 2010 won hij de Daniel Pearl Award van het International Consortium of Investigating Journalists voor onthullingen over de illegale dumping van oliebedrijf Trafigura in Ivoorkust. Hij is oud-voorzitter en bestuurder van de Vlaams-Nederlandse Vereniging van Onderzoeksjournalisten VVOJ.

Wil je het boek lezen?Gowtu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Trommelen. Lezen Gowtu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN