De hoofdletter pijn

De hoofdletter pijn - RamÓN Gieling | Northernlights300.org

.... Een brommerkoerier vertelt zijn dromen aan twee mannen die hij een jaar eerder bijna gedood heeft ... De Hoofdletter Pijn - Ramon Gieling (2011) - BoekMeter.nl ... . Aan de vooravond van de moord op Federico García Lorca kijkt een man in 2010 toe hoe soldaten zich opmaken om de beroemde dichter te arresteren. ... De Hoofdletter Pijn - Ramon Gieling (2011) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Verhalenbundel Psychologisch . 176 pagina's Eerste druk: Augustus, Amsterdam (Nederland) Een brommerkoerier vertelt zijn dromen aan twee mannen die hij een jaar eerder bijna gedood heeft. Aan de vooravond van de moord op Federico García ... Bestel De hoofdletter pijn van Gieling, Ram ... De hoofdletter pijn - Ramon Gieling ; Ramón Gieling ... ... . Aan de vooravond van de moord op Federico García ... Bestel De hoofdletter pijn van Gieling, Ramón als Ebook voor 6.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! De hoofdletter pijn : onverfilmbare verhalen. Ramon Gieling (auteur). +1 × De wonderbaarlijke vertellingen in De hoofdletter pijn spelen zich af in het schaduwgebied van de liefde en dood, een fascinatie van Gieling waarvan ook zijn films getuigen. We betreden een wereld die in onze alledaagse werkelijkheid begint, maar waarin 'het andere' ongevraagd de wereld van de personages binnendringt. De wonderbaarlijke vertellingen in De hoofdletter pijn spelen zich af in het schaduwgebied van de liefde en dood, een fascinatie van Gieling waarvan ook zijn films getuigen. We betreden een wereld die in onze alledaagse werkelijkheid begint, maar waarin 'het andere' ongevraagd de wereld van de personages binnendringt. In Nederlandse namen krijgen tussenvoegsels als van, de en der geen hoofdletter als er een ander deel van de naam - de voornaam, voorletters, naam van de partner - voor staat. Juist zijn dus: Nynke van der Sluis, mr. N.C. van der Sluis, mevrouw Jongsma-van der Sluis.Ook na een adellijke titel krijgt het tussenvoegsel geen hoofdletter: baron en barones de Raet-van Rossem en graaf van Gronsveld....

INFORMATIE

AUTEUR
RamÓN Gieling
DIMENSIE
3,49 MB
BESTANDSNAAM
De hoofdletter pijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een brommerkoerier vertelt zijn dromen aan twee mannen die hij een jaar eerder bijna gedood heeft. Aan de vooravond van de moord op Federico García Lorca kijkt een man in 2010 toe hoe soldaten zich opmaken om de beroemde dichter te arresteren. In Parijs belanden een man en een vrouw na het vrijen in een nachtclub met roofdieren, om vervolgens in een andere tijdzone aan te komen. Een Nederlandse diplomaat wordt in een wildpark in Afrika verpletterd door een bus en staat op als een ander mens. De wonderbaarlijke vertellingen in De hoofdletter pijn spelen zich af in het schaduwgebied van de liefde en dood, een fascinatie van Gieling waarvan ook zijn films getuigen. We betreden een wereld die in onze alledaagse werkelijkheid begint, maar waarin 'het andere' ongevraagd de wereld van de personages binnendringt.

Wil je het boek lezen?De hoofdletter pijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur RamÓN Gieling. Lezen De hoofdletter pijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN