De harde strijd om het bestaan

De harde strijd om het bestaan - Catherine Cookson | Northernlights300.org

...et mijnwerkersstadje Tyneside slaat het leven meedogenloos toe ... Turkije: (B)(2015) Verloren grond - Murat Isik | De harde ... ... . De mannen, als ze... In de achterbuurten van het mijnwerkersstadje Tyneside slaat het leven meedogenloos toe. De mannen, als ze al werk hebben, zetten hun loon direct om in drank, terwijl de vrouwen de kinderen ternauwernood te eten kunnen geven. Werkloosheid, armoede en honger bepalen ook het leven van de O'Briens. Moeder Mary Ellen vecht voor een menswaardig bestaan voor haar vijf kinderen. De harde strijd om het bestaan. In de achterbuurten van het ... bol.com | De harde strijd om het bestaan, Catherine ... ... . De harde strijd om het bestaan. In de achterbuurten van het mijnwerkersstadje Tyneside slaat het leven meedogenloos toe. De mannen, als ze al werk... Bestel De harde strijd om het bestaan van Catherine Cookson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees ...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
De harde strijd om het bestaan.pdf

OMSCHRIJVING

In de achterbuurten van het mijnwerkersstadje Tyneside slaat het leven meedogenloos toe. De mannen, als ze al werk hebben, zetten hun loon direct om in drank, terwijl de vrouwen de kinderen ternauwernood te eten kunnen geven. Werkloosheid, armoede en honger bepalen ook het leven van de O'Briens. Moeder Mary Ellen vecht voor een menswaardig bestaan voor haar vijf kinderen. Haar man, een agressieve alcoholist, maakt het er niet gemakkelijker op. Mary Ellen vindt troost bij haar oudste zoon John en haar dochtertje Katie, twee gevoelige en intelligente kinderen. Deze eigenschappen zijn in Tyneside onbekend, en dus onbemind. Het wordt Katies ondergang; in een vlaag van woede wordt zij door een van haar broers de dood ingedreven. Zal John ondanks alle tegenslagen het geluk vinden?

Wil je het boek lezen?De harde strijd om het bestaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen De harde strijd om het bestaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN