Taalkunde / Docentenhandleiding

Taalkunde / Docentenhandleiding - Hans Hulshof | Northernlights300.org

...rhagen - Onze prijs: €24,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending ... Universiteit Leiden ... . Taalkunde is maatschappelijk en cultureel relevante kennis. Het boek Taalkunde voor de tweede fase van het VWO verschilt qua inhoud en doelstelling van de gangbare leergangen voor het schoolvak Nederlands. De inhoud is, anders dan in die leergangen gebruikelijk is, uitsluitend gericht op taalkunde. De belangrijkste deelgebieden daarvan worden in een zevental hoofdstukken op een (populair ... Taalkunde ... Taalkunde / Docentenhandleiding - Hans Hulshof;;Maaike ... ... . De belangrijkste deelgebieden daarvan worden in een zevental hoofdstukken op een (populair ... Taalkunde Docentenhandleiding bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Taalkunde Docentenhandleiding - Hans Hulshof, Maaike Rietmeijer, Arie Verhagen | Boeken.com Ga naar: Taalkunde / Docentenhandleiding. In de methode Taalkunde voor de tweede fase van het vwo staat kennis over taal en taalverschijnselen centraal: de... Deze docentenhandleiding probeert u bij beide taken zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast de antwoorden op de vragen vindt u ook een termenlijst, lesidee toetsen leessuggesties. Hoogleraar Nederlandse Taalkunde Arie Verhagen en hoogleraar Didactiek van het Nederlands Hans Hulshof werken aan de Universiteit Leiden en wilden altijd al dat taalkunde deel zou uitmaken van het schoolvak Nederlands. Bestel Taalkunde / Docentenhandleiding van Hans Hulshof;;Maaike Rietmeijer;;Arie Verhagen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Deze docentenhandleiding probeert u bij beide taken zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast de antwoorden op de vragen vindt u ook een termenlijst, lesidee toetsen leessuggesties. Hoogleraar Nederlandse Taalkunde Arie Verhagen en hoogleraar Didactie...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Hulshof
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Taalkunde / Docentenhandleiding.pdf

OMSCHRIJVING

In de methode Taalkunde voor de tweede fase van het vwo staat kennis over taal en taalverschijnselen centraal: de taalkunde wordt autonoom bestudeerd. De leerdoelen liggen behalve op het gebied van reproduceerbare taalkundige kennis, op het gebied van de toepassing en onderzoeksvaardigheden die typisch zijn voor de taalkunde.De nadruk ligt op kennis en niet op (taal)vaardigheden. Dat betekent dat u naast het nieuwe onderwerp ook een nieuwe (of juist oude) manier van leren introduceert. Deze docentenhandleiding probeert u bij beide taken zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast de antwoorden op de vragen vindt u ook een termenlijst, lesideetoetsen leessuggesties.Hoogleraar Nederlandse Taalkunde Arie Verhagen en hoogleraar Didactiek van het Nederlands Hans Hulshof werken aan de Universiteit Leiden en wilden altijd al dat taalkunde deel zou uitmaken van het schoolvak Nederlands. Toen daarvoor de mogelijkheid ontstond, zijn zij begonnen met het ontwerpen van deze methode. Maaike Rietmeijer was uitvoerend redacteur van het project.

Wil je het boek lezen?Taalkunde / Docentenhandleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Hulshof. Lezen Taalkunde / Docentenhandleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN