Onder eigen regie

Onder eigen regie - Ton Vink | Northernlights300.org

...ven inricht (wonen, werken, sociale contacten) en hoe de zorg en-of begeleiding bij eventuele ziekte daarbij wordt ingevuld ... Home - Een Waardig LevenseindeEen Waardig Levenseinde ... . Eigen regie, eigen kracht en zelfredzaamheid komen hoog in het vaandel te staan. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar de praktijk is weerbarstig. Wanneer mensen in situaties verkeren waarin ze het voor korte of langere tijd niet alleen kunnen redden, is de keuze maar al te vaak beperkt. In Onder eigen regie vertelt Ton Vink ons de persoonlijke verhalen van mensen die voor zelfeuthanasie kozen. Vink begelei ... PDF WAT WERKT BIJ eigen regie - Movisie ... . In Onder eigen regie vertelt Ton Vink ons de persoonlijke verhalen van mensen die voor zelfeuthanasie kozen. Vink begeleidde jarenlang een groot aantal mensen bij het maken van die onomkeerbare keuze. [ Aangrijpend tekent Vink de ervaringen op van Johan, mevrouw Petersen, Hans en vele anderen die hun leven als voltooid zagen. Dit onderzoek laat vanuit de praktijk zien hoe zorgverleners de eigen regie kunnen vergroten. Het is belangrijk dat zij een gevoeligheid ontwikkelen voor de diverse manieren waarop cliënten eigen regie willen voeren. Lees meer. Afstudeerscriptie: Eigen regie vanuit het perspectief van de cliënt en de mantelzorger (pdf) Ellen Stevens (2014) Onder eigen regie, zelfredzaamheid, zelfverantwoordelijkheid, en meer van dat soort dingen zijn basale menselijke vaardigheden en rechten. Van Bommel: meer verkoop onder eigen regie Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel (Van Bommel en Floris van Bommel) gaat na een succesvolle pilotperiode verder met Stockbase. Via deze software plug-in wordt de voorraad van het schoenenmerk ontsloten voor alle aangesloten retailers. Onder eigen regie De Einder is aan humanistisch gedachtengoed ontsproten en daarom is de nadruk op eigen regie geen toeval. Niet meegaan met stromingen die hun gedachtengoed als enige waarheid verdedigen, betekent evenwel niet dat De Einder andersdenkenden wil bekeren. Denk aan inspraak en eigen regie, maar ook aan autonomie, zelfredzaamheid, empowerment en zeggenschap. Toch is eigen regie voor mensen met een beperking nog niet overal vanzelfsprekend. In Nederland leren, wonen en werken mensen met een beperking nog vaak in een speciale omgeving. Falke & Verbaan adviseert e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Vink
DIMENSIE
4,2 MB
BESTANDSNAAM
Onder eigen regie.pdf

OMSCHRIJVING

In Onder eigen regie vertelt Ton Vink ons de persoonlijke verhalen van mensen die voor zelfeuthanasie kozen. Vink begeleidde jarenlang een groot aantal mensen bij het maken van die onomkeerbare keuze. [ Aangrijpend tekent Vink de ervaringen op van Johan, mevrouw Petersen, Hans en vele anderen die hun leven als voltooid zagen. ]Een confronterende, maar zeker ook troostende blik op de laatste fase van het leven.

Wil je het boek lezen?Onder eigen regie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Vink. Lezen Onder eigen regie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN