Ninja Nero

Ninja Nero - Bart Koubaa | Northernlights300.org

...an de tweede lucifer die Jona Van Rein had afgestreken, was opgerezen tot ... Ninja Nero, Bart Koubaa | 9789021409245 | Boek - bookspot.nl ... ... Ninja Nero is koud op weg als Jona uit een brandend huis wordt gehaald, waarna men hem in een ziekenhuis vertelt dat hij van nu af aan zal moeten leven met een gemaskerd gelaat. Als we kort daarna ook nog te lezen krijgen dat Jona's moeder het gezin kort ervoor heeft verlaten, kán het bijna niet ellendiger voor Jona. Ninja Nero is een liefdevol portret van een eenzame jongen. Een schrijnende roman die laat zien hoe fictie troost kan bieden. N.B. ... Recensie van Jan Stoel over Ninja Nero | Hebban.nl ... . Een schrijnende roman die laat zien hoe fictie troost kan bieden. N.B. Eerder publiceerden wij ook voor uit Bart Koubaas Een goede vriend, De vogels van Europa en Maria van Barcelona. Zo ook in Ninja Nero, waarin gealludeerd en gesymboliseerd wordt tot je het als lezer niet leuk meer vindt. Een gedisciplineerder gedachtegang en een strakkere regie hadden deze roman geen kwaad gedaan. — Drie vragen aan Bart Koubaa. In Ninja Nero wordt een van de hoofdrollen gespeeld door een leraar. 'Ninja Nero' door Bart Koubaa - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Ninja Nero is een liefdevol portret van een eenzame jongen. Een schrijnende roman die laat zien hoe fictie troost kan bieden. Verder lezen . Boekstra uit Nijverdal . Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per ... Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue Je zou Ninja Nero als een ontwikkelingsroman kunnen zien. De filosofische bespiegelingen leiden er wel toe dat de spanning die vooral in het begin aanwezig is wat wegzakt. Interessant zijn passages over de doodstraf, het verschil tussen een misdadiger in oorlogsti...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Koubaa
DIMENSIE
4,37 MB
BESTANDSNAAM
Ninja Nero.pdf

OMSCHRIJVING

"Het onschuldige vlammetje dat op het kopje danste van de tweede lucifer die Jona Van Rein had afgestreken, was opgerezen tot een woeste zee van torenhoge vuurtongen die met zichtbaar plezier de eikenhouten vloer en houten muren, de boekenkast, de bamboeladder ertegen en de vleugelpiano met erop de ingelijste foto en erboven het abstracte schilderij verslonden.'Door een brand wordt het gezicht van de dertienjarige Jona Van Rein zwaar verminkt en moet hij voortaan met een masker door het leven. Tijdens zijn dienstjaren en studietijd ontwikkelt hij zich tot een begenadigd hardloper en wordt hij geselecteerd voor de Olympische Spelen van Atlanta. Daar komt alles er voor één keer werkelijk op aan.Ninja Nero is een liefdevol portret van een eenzame jongen. Een schrijnende roman die laat zien hoe fictie troost kan bieden.

Wil je het boek lezen?Ninja Nero in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Koubaa. Lezen Ninja Nero Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN