Leve de amateur

Leve de amateur - Andy Merrifield | Northernlights300.org

...er van Max Euwe, met Tiba Tossijn in de hoofdrol als Sara en Monique van de Ven als de witte koningin uit het schaakspel ... WebCam.NL | LIVE ultraHD 4K PTZ camera Amsterdam | Dam. ... ... WebCam.NL | LIVE ultraHD 4K PTZ camera Amsterdam | Dam. ... er van Max Euwe, met Tiba Tossijn in de hoofdrol als Sara en Monique van de Ven als de witte koningin uit het schaakspel. De film won in 1996 een Gouden Kalf voor beste lange speelfilm. Amsterdam: (NH.) Bekijk de Dam nu live in ultraHD 4K beeldkwaliteit via een Pan Tilt Zoom camera. Streamed ook via YouTube Live in 4K resolutie. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Andy Merrifield
DIMENSIE
9,58 MB
BESTANDSNAAM
Leve de amateur.pdf

OMSCHRIJVING

Professionals zijn overal. Ze beinvloeden het leven van miljoenen mensen ter wereld; ze evalueren en ontslaan, meten en adviseren, plannen en regelen. Er lijken twee typen mensen te zijn: professionals (en zij die dat willen worden) en mislukkelingen. In Leve de amateur pleit Andy Merrifield voor een derde categorie: de amateurs. 'Gedreven als ze zijn, proberen amateurs de dingen die ze doen tot een succes te maken zonder dat daar een grote beloning tegenover staat, als er al een beloning tegenover staat.

Wil je het boek lezen?Leve de amateur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andy Merrifield. Lezen Leve de amateur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN