De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus

De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus - Joël Vredenburg | Northernlights300.org

... 22,75 De Pentateuch met verklarend commentaar ... Exodus 2 (NBV) - EO.nl/Bijbel ... . opnieuw in het Nederlands vertaald en verklaard. Importantia Publishing. Paperback / softback. 2019-10-18 ... Nederlandsche vertaling van den Pentateuch benevens eene Nederlandsche verklarende vertaling van Rashie's Pentateuch-commentaar direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Pentateuch met commentaar van Rashie . De Profetieën van Jeremia . De Profetieën va ... De Pentateuch met verklarend commentaar 4 - Numeri PDF ... ... . De Profetieën van Jeremia . De Profetieën van Jesaja . De Psalmen Davids 1 De Psalmen Davids 2 De ... Exodus met inleidingen en verklaringen . From shame to peace Gaat in door de enge poort Genesis . Genesis Het boek De Pentateuch met comentaar van Rashie, geschreven door Rashie, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 2 1 Een man uit de stam Levi trouwde met een vrouw uit diezelfde stam. 2 2:2 Ex. 6:20 Hand. 7:20 Hebr. 11:23 Zij werd zwanger en bracht een zoon ter wereld. Het was een mooi kind en ze hield het verborgen, drie maanden lang. 3 Toen ze geen kans zag haar zoon nog langer verborgen te houden, nam ze een mand van papyrus, bestreek die met pek en teer, legde het kind erin en zette de mand tussen ... De Pentateuch met verklarend commentaar Categorie Boeken Nederlandse boeken Filosofie & Religie Religie Bijbel Leeftijd Volwassenen Verschijningsdatum 10/28/2019 Aantal pagina's 258 Formaat 204 x 127 x 24 mm. De Pentateuch met commentaar van Rashie - deel 1. EAN-code: 9789057191190. Aantal pagina's: 587. Bindwijze: Paperback Levertijd: Binnen 1 werkdag in huis! Tweet . Anderen bekeken ook: Exodus F.P.L.C. van Lingen - Commentaar op het bijbelboek Exodus. Nagenoeg ieder vers wordt van commentaar voorzien. F.P.L.C. van Lingen was aanvankelijk ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Gratis verzending en gratis inpakservice - De Penateuch met commentaar van Rashie - deel 2 - 9789057191206 Dat geldt ook voor de vormen van het Hebreeuwse werkwoord voor 'zegenen'. 16 Zie de bijdrage van Klaas R. Veenhof, 'De zegen van Abraham' in: Met Andere Woorden 27/4 (december 2008), 43-52 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Joël Vredenburg
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus.pdf

OMSCHRIJVING

De vertaling van de pentateuch van Joël Vredenburg is uniek. Naast de vertaling van de hebreeuwse tekst voegt hij ook een verklaring toe, waarbij hij uit een veelheid aan bronnen citeert. Hierbij komen zowel traditionele verklaarders als ook moderne verklaarders aan het woord.Joël Joseph Vredenburg (1866-1943) was een Nederlands rabbijn die lange tijd werkzaam was als leraar aan het Nederlands Israëlitisch Seminarium. In 1918 werd hij benoemd tot opperrabbijn in Gelderland. Vredenburg had een wetenschappelijke instelling en heeft dan ook veel gepubliceerd op joods-wetenschappelijk gebied. Zijn vertaling van de pentateuch is zijn bekendste werk.

Wil je het boek lezen?De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joël Vredenburg. Lezen De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN