Atlas Van De Wereldgeschiedenis

Atlas Van De Wereldgeschiedenis - John Haywood | Northernlights300.org

...et Arabisch, Chinees en Russisch - is afgestemd op de meest voorkomende schrijfwijze in het Nederlands ... Atlas van de wereldgeschiedenis - Christian Grataloup ... ... .Naast een ... Atlas van de Wereldgeschiedenis Kenmerken Conditie: Zo goed als nieuw Beschrijving Haywood, JohnAtlas van de WereldgeschiedenisKeulen, Könemann, 1999. Gebonden, hard cover met stofomslag, 30,5 x 24 cm, 240 pp. De Atlas van de Wereldgeschiedenis beschrijft aan de hand van beknopte, Atlas van de wereldgeschiedenis. Uitgever Könemann, Keulen Verschenen 1999 ISBN 3829033605 Kenmerken 240 pagina's, 30 cm, ill Aantek ... bol.com | Historica, Lüdwig Könemann | 9781474877619 | Boeken ... . Uitgever Könemann, Keulen Verschenen 1999 ISBN 3829033605 Kenmerken 240 pagina's, 30 cm, ill Aantekening onder red. van Paul Garwood en Jeremy Black; [vert. uit het Engels] Vert. van World Atlas of the Past. - Oxford : Andromeda, 1999. Atlas van de wereldgeschiedenis. Uitgever Uniepers, Abcoude Verschenen Volledig nieuwe editie Wervelend panorama van honderden culturen Met inbegrip van de gebeurtenissen van 11 september 2001 Naslagwerk voor elke huisbibliotheek Luc de Vos Atlas van de wereldgeschiedenis 'De Atlas van de wereldgeschiedenis is een prachtboek....

INFORMATIE

AUTEUR
John Haywood
DIMENSIE
9,92 MB
BESTANDSNAAM
Atlas Van De Wereldgeschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Volledig nieuwe editieWervelend panorama van honderden culturenMet inbegrip van de gebeurtenissen van 11 september 2001Naslagwerk voor elke huisbibliotheekLuc de VosAtlas van de wereldgeschiedenis‘De Atlas van de wereldgeschiedenis is een prachtboek. De grote lijnen van de geschiedenis geborsteld en geïllustreerd met meer dan 300 mooi gekleurde kaarten en tijdbalken. Typische cultuurvoorwerpen verluchten de bladzijden. De atlas overspant de periode tussen de oorsprong van onze wereld, 4 miljoen jaar geleden, en nu. Onmisbaar naslagwerk.’ (Het Belang van Limburg)‘De grote troef van deze atlas is de nadruk die werd gelegd op gelijktijdigheid. Wat gebeurde er in Mexico in de tijd dat het rijk van Karel de Grote uit elkaar viel? En hoe zag op dat ogenblik de Aziatische wereld eruit? Een uurtje bladeren in deze atlas is een les in relativering en bescheidenheid. Ja, het is zelfs wennen aan dit standpunt, dat afwijkt van het euro- en christocentrisme dat ons met de paplepel is opgedrongen.’ (Telepro)‘Een indrukwekkend panorama van alle aspecten van de wereldgeschiedenis.’ (De Financieel Economische Tijd)De Atlas van de Wereldgeschiedenis brengt een wervelend overzicht van de geschiedenis van de mens op Aarde. In meer dan 300 kaarten en even zoveel tijdbalken houdt de lezer-kijker in één boek de hele wereldgeschiedenis in de hand. Een meesterlijke synthese die naast de grote krachtlijnen ook oog heeft voor de smeuïge, kleine details van ons verleden. De vele illustraties tonen de evoluties in de kunst en de cultuur.Nu herwerkt en bij de tijd gebracht, met inbegrip van de gebeurtenissen van 11 september 2001. Volledig nieuwe editie van hét basisboek voor geschiedenis.Luc de Vos, de eminente hoogleraar krijgsgeschiedenis en internationale relaties die nooit doceert zonder kaarten, begeleidde deze schitterende editie. Als generalist en erudiet wetenschapper kent hij als geen ander de pionnen op het schaakbord van de wereld, van vroeger en nu.

Wil je het boek lezen?Atlas Van De Wereldgeschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Haywood. Lezen Atlas Van De Wereldgeschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN