Zuid-Vietnam

Zuid-Vietnam - Melanie van Leeuwen | Northernlights300.org

... is tropisch en dus het hele jaar door warm ... Ultieme route Vietnam voor 3 weken: van noord naar zuid! ... . Je kunt alleen de zomermaanden beter vermijden. Dan is het niet alleen erg druk en benauwd, het regenseizoen vindt in deze periode plaats. De beste reistijd voor Zuid-Vietnam is tussen november en mei. Voor deze vakantie naar Zuid-Vietnam heb je tenminste twee weken nodig. Sinds de hereniging van Noord-en Zuid-Vietnam in 1976, volgend op de Vietnamoorlog, is het land een socialistische volksrepubliek. De Communistische Partij van Vietnam heef ... Zuid-Vietnam - Wikipedia ... . De Communistische Partij van Vietnam heeft als enige politieke partij alle macht in handen, hoewel het land vanaf 1986 door politieke en economische hervormingen steeds meer bij de internationale diplomatie en de wereldeconomie is betrokken. Reis van Noord- naar Zuid-Vietnam of andersom en je komt langs de meeste hoogtepunten. Check onze route door Vietnam voor onze favoriete route door dit geweldige land. In onze Reisgids Vietnam vind je nog meer routes door Vietnam, die allemaal uitvoerig worden beschreven. Zuid-Vietnam biedt je een authentieke reis met een moderne twist. Melanie van Leeuwen en Linde Verbaas hebben in 2017 alles opgezegd om te gaan reizen en locatieonafhankelijk te werken. Deze twee digital nomads hebben samen een productiebedrijf, genaamd Pocket Productions, en creëren content in de vorm van tekst, foto en video. Na het, min of meer, volgen van deze backpack route heb je in een paar weken veel hoogtepunten van Vietnam gezien. Je begint in Hanoi, in het noorden. Al reizend naar het zuiden zie je veel van dit prachtige land. Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Vietnam favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. •De Mekongdelta en Zuid-Vietnam •Zuidelijk Midden-Vietnam •Midden-Vietnam •Hanoi •Noord-Vietnam •Uitstapje naar Angkor Met 304 pagina's aan tekst, kaarten, foto's en illustraties is de reisgids ...

INFORMATIE

AUTEUR
Melanie van Leeuwen
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Zuid-Vietnam.pdf

OMSCHRIJVING

Het verwesterde Azië wordt in het zuiden van Vietnam steeds duidelijker zichtbaar. De imposante wolkenkrabbers in Ho Chi Minh City versieren de skyline. Maar het moderne en drukke hedendaagse, dat voortkomt uit de Amerikaanse bezetting, kan in de rest van het land goed omzeilt worden. Denk aan de zichtbare cultuur die eeuwen terug gaat of avontuurlijke buitenactiviteiten in de natuur van het binnenland. Zuid-Vietnam biedt voor elk wat wils. Strandliefhebbers komen hier goed aan hun trekken door de uitgestrekte kustlijn. Zo kan je tot rust komen op het honeymoon eiland van Phu Quoc, je ogen uitkijken in het sprookjesachtige Hoi An dat s 'avonds oplicht door alle lampionnen en lichtjes of het avontuurlijke Da Lat, waar je kunt raften, mountainbiken, hiken en de dag afsluiten met een lokaal wijntje. Zuid-Vietnam biedt je een authentieke reis met een moderne twist.Melanie van Leeuwen en Linde Verbaas hebben in 2017 alles opgezegd om te gaan reizen en locatieonafhankelijk te werken. Deze twee digital nomads hebben samen een productiebedrijf, genaamd Pocket Productions, en creëren content in de vorm van tekst, foto en video. Voor Vietnam hebben zij drie maanden de tijd genomen en dit was ook nodig om alles te kunnen doen en te beleven in dit veelzijdige land.

Wil je het boek lezen?Zuid-Vietnam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melanie van Leeuwen. Lezen Zuid-Vietnam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN