De Speciale Aanklager

De Speciale Aanklager - D.W. Buffa | Northernlights300.org

...elast met het opzetten van het fake 'Russiagate' complot tegen Trump heeft laten vernietigen ... Aanstelling van speciale aanklager onderzoek Trump - De ... ... . Alex Rolf van der Zwaan (Brussel, september 1984) is een in Londen gevestigde Nederlandse advocaat, voorheen verbonden aan de Londense tak van het in New York gevestigde internationale advocatenkantoor Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom.In februari 2018 bekende hij schuldig te zijn in de context van het onderzoek van speciale aanklager Robert Mueller naar de Russische inmenging in de ... Ook de Amerikaanse staatssecretaris Rod Rosenstein (Justitie) zei afgelopen week geen re ... Is dit het einde van het Kantoor van de Speciale Aanklager? ... ... Ook de Amerikaanse staatssecretaris Rod Rosenstein (Justitie) zei afgelopen week geen reden te zien om de speciale aanklager te ontslaan "Als ik dacht dat hij iets ongepasts deed, zou ik ingrijpen ... De speciale aanklager. Een jaar nadat Joseph Antonelli zich heeft teruggetrokken uit de advocatuur, wordt hij door zijn vriend, rechter Horace Wollner, gevraagd om als speciale aanklager op te treden in een delicate moordzaak, die het openbaar ministerie in ernstig diskrediet kan brengen. De Amerikaanse president Donald Trump is niet van plan speciaal aanklager Robert Mueller te ontslaan. Dat liet Trump weten naar aanleiding van het gerucht dat de ronde doet dat Mueller nog voor de… De Kosovaarse president Hashim Thaçi beschuldigt het Kosovotribunaal ervan de geschiedenis te willen herschrijven, nadat de speciale aanklager van de recht... De Kosovaarse president Hashim Thaçi is aangeklaagd door het Kosovo-tribunaal in Den Haag. Thaçi wordt door de Speciale Aanklager beschuldigd van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. De speciale aanklager zei omtrent zijn onderzoek zelf dat er 'meerdere en systematische pogingen zijn geweest om in onze verkiezing(en) tussen te komen'. Het miljardste hoofdstuk in de saga die Trump heet: de aanstelling van speciale aanklager Robert Mueller. De onkreukbare voormalig politiechef gaat onderzoek doen naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen en de vermeende banden van vertrouwelingen van Trump met de Russen.

INFORMATIE

AUTEUR
D.W. Buffa
DIMENSIE
10,93 MB
BESTANDSNAAM
De Speciale Aanklager.pdf

OMSCHRIJVING

De speciale aanklagerEen jaar nadat Joseph Antonellie zich heeft teruggetrokken uit de advocatuur, wordt hij door zijn vriend, rechter Woolner, gevraagd om als speciale aanklager op te treden in een delicate moordzaak, die het openbaar ministerie in ernstig diskrediet kan brengen. Een zekere Trevis Quentin is namelijk gearresteerdvoor dubbele moord en hij zal zonder enige twijfel tot de doodstraf veroordeeld worden. Hij biedt echter aan inlichtingen en verstrekken over nog een moord, als hij in ruil daarvoor strafvermindering krijgt. Hij beweert twee jaar eerder de vrouw van plaatsvervangend hoofdofficier van justitie Goodwin in diens opdracht te hebben vermoord. Omdat er vooralsnog geen andere bewijzen voor handen zijn dan de bewering van deze crimineel, die hiermee zijn nek probeert te redden, staat Antonellie vrij zwak. Het enige dat Quentin zich herinnert, is een beeldschone vrouw die hem een envelop met tienduizend dollar heeft overhandigd. Maar zoals Antonellie vroeger als strafpleiter nooit een zaak verloor die hij moest winnen en bijna altijd de zaken won die hij moest verliezen, is hij ervan overtuigd, dat hij ook nu als aanklager zijn zaak zal winnen. Een meesterlijke juridische thriller met een dramatische ontknoping in de rechtzaal, geschreven door een doorgewinterde strafpleiter uit de praktijk.

Wil je het boek lezen?De Speciale Aanklager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.W. Buffa. Lezen De Speciale Aanklager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN