De Al-Qaedaconnectie Deel 2

De Al-Qaedaconnectie Deel 2 - Rolf ÖSterberg | Northernlights300.org

...onnectie, deel 2 verscheen in mei 2014. Sinds 1 juni 2014 is de literaire thriller De Al-Qaedaconnectie, deel 2 beschikbaar ... De Al-Qaedaconnectie, deel 1 en 2, | 9789491300288 | Boek ... ... . Het is een beklemmend verhaal, geschreven door de Nederlands-Zweedse thrillerschrijver Rolf Österberg, waarin terrorisme de echte hoofdrol speelt. In De Al-Qaedaconn… De Al-Qaedaconnectie Deel 2 bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De Al-Qaedaconnectie Deel 2. De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onv ... De Al-Qaedaconnectie Deel 1 en 2 | Vrije Boeken van De ... ... . De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal. De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Lees het in het deel 2 van "De Al-Qaedaconnectie"! * * * Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. Deel 2 (De Al-Qaedaconnectie): Amazon.es: Rolf Osterberg: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Todos los departamentos. Mi ... Lees het in het deel 2 van "De Al-Qaedaconnectie"! * * * Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. De Al-Qaedaconnectie Deel 1 en 2 (eBook) De Al-Qaedaconnectie Deel 1 en 2 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Al-Qaedaconnectie Deel 1 en 2 PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Al-Qaedaconnectie Deel 1 en 2 In de tweedelige thriller De Al-Qaedaconnectie beschrijft Rolf Österberg een duister scenario over waar fanatisme in het geloof toe zou kunnen leiden. Kan de wereld nog gered worden, of is er een derde wereldoorlog op komst? De Al-Qaedaconnectie Deel 1 en 2. DEEL 1De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhange...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf ÖSterberg
DIMENSIE
12,66 MB
BESTANDSNAAM
De Al-Qaedaconnectie Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal. De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de ''denktank'', bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra, er alles aan gelegen die tweede aanslag te voorkomen. Al Qaeda's superterrorist Fahjeed Rashwan speelt echter een duivels spel. Wat is de rol daarin van Rejhana, en van Latif? En van De Algerijn, de Tsjetjeen en Ismaïl Turkut? Lees het in het deel 2 van ''De Al-Qaedaconnectie''!* * *Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. Momenteel is hij fulltime schrijver en woont weer in Zweden.

Wil je het boek lezen?De Al-Qaedaconnectie Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf ÖSterberg. Lezen De Al-Qaedaconnectie Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN