Tot De Laatste Man

Tot De Laatste Man - Ian Marshall | Northernlights300.org

...orploeteren. Tot de laatste man. Terwijl de rampzalige nederlaag begin 1945 zich in alle hevigheid aandiende, werd er door de Duitsers wel gezegd dat ze liever kozen voor 'een einde vol leed, dan leed zonder einde' ... Tot de laatste man - Boekwinkeltjes.nl ... . Het 'einde vol leed' vond dan ook op grote schaal plaats, zoals nog nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen. Enkele bloedstollende cijfers van de laatste maanden zijn de half miljoen ... Tot De Laatste Man (Hardcover). Toen begin 1945 de rampzalige nederlaag zich aandiende, hoorde men Duitsers soms zeggen dat ze de voorkeur zouden geven... Geschreven bij Tot de laatste man. Ian Kershaw is de ma ... Tot de laatste man - Doorvechten tot het bittere einde (1945) ... ... Tot De Laatste Man (Hardcover). Toen begin 1945 de rampzalige nederlaag zich aandiende, hoorde men Duitsers soms zeggen dat ze de voorkeur zouden geven... Geschreven bij Tot de laatste man. Ian Kershaw is de man die faam kreeg door zijn Hitler-biografie, maar inmiddels veel meer schitterende, informatieve en uitgebreide boeken heeft geschreven. De man is een waar tophistoricus met betrekking tot het Duitsland in de Hitler-periode. Ook met dit boek maakt hij die status weer waar. Tot de laatste man. Ian Kershaw ISBN: 9789041713384 Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, Houten Bindwijze: paperback Rainbow nr: 1334 Prijs: € 12,00 608 pagina's Verschenen: oktober 2019. Tot de laatste man | ISBN 9789041713384 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedeh...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian Marshall
DIMENSIE
6,72 MB
BESTANDSNAAM
Tot De Laatste Man.pdf

OMSCHRIJVING

Toen begin 1945 de rampzalige nederlaag zich aandiende, hoorde men Duitsers soms zeggen dat ze de voorkeur zouden geven aan 'een verschrikkelijk einde boven een eindeloze verschrikking'. Een 'verschrikkelijk einde' was wat ze beleefden, in de wijze waarop en in zijn dimensies ongekend in de geschiedenis. Het einde bracht verwoesting en verlies aan menselijk leven op immense schaal.Waarom werden Hitlers zelfvernietigende orders tot het einde toe door zijn officieren gehoorzaamd? Welke bestuursmechanismen stelden hem in staat Duitslands lot te bepalen toen het voor iedereen duidelijk was dat de oorlog verloren was en het land volstrekt werd verwoest? Welke alternatieven bezaten de Duitsers, burgers en soldaten, in de laatste fase van de oorlog? Op deze en andere vragen geeft Ian Kershaw in zijn onovertroffen stijl antwoord.

Wil je het boek lezen?Tot De Laatste Man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian Marshall. Lezen Tot De Laatste Man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN