Orgaanpsychologie

Orgaanpsychologie - Esmea Ramirez Navarro | Northernlights300.org

...dan kunt u de volgende literatuur lezen: Door Agnes van Enkhuizen, Esmea Ramirez Navarro; Medica Natura, God als neuroloog, De paradijsvogel tussen je oren, Het oog dat nooit sterft, Orgaanpsychologie, De kredietcrisis van het krokodillenbrein ... Amazon.fr - Orgaanpsychologie: the university of your life ... ... . De orgaanpsychologie is bedoeld om zelf te ontdekken, wat de signalen van het lichaam betekenen. Het laatste deel is een verkorte zelfbehandelingsmethode van het autonome zenuwstelsel, toegevoegd om het eigen zelfhelende vermogen weer op gang te brengen en te behouden. Noté /5: Achetez Orgaanpsychologie: the university of your life de Enkhuizen, Agnes van: ISBN: 9789087592356 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour De orgaanpsychologie is bedoeld om zelf te ontdekken, wat de sign ... Agnes van Enkhuizen: Orgaanpsychologie ... . Noté /5: Achetez Orgaanpsychologie: the university of your life de Enkhuizen, Agnes van: ISBN: 9789087592356 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour De orgaanpsychologie is bedoeld om zelf te ontdekken, wat de signalen van het lichaam betekenen. Het laatste deel is een verkorte zelfbehandelingsmethode van het autonome zenuwstelsel, toegevoegd om het eigen zelfhelende vermogen weer op gang te brengen en te behouden. Scopri Orgaanpsychologie: the university of your life di Agnes van Enkhuizen: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Opleidingen en ervaring. Academie voor fysiotherapie Amsterdam; Academie voor Osteopathie Amsterdam; Biodynamische Therapie van James Jealous (V.S.) Orgaanpsychologie Orgaanpsychologie deel 1 - Amsterdam; Neuro-linguistisch programmeren (NLP) - Didam; Ondersteund door WordPress ... Orgaanpsychologie Agnes van Enkhuizen. Paperback € 29.95. Neuropsyrurgie Agnes van Enkhuizen. Paperback € 29.95. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay....

INFORMATIE

AUTEUR
Esmea Ramirez Navarro
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Orgaanpsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Orgaanpsychologie is een waardevolle en bijzondere bijdrage om de zelfwerkzaamheid te bevorderen en die als diagnostische methode gebruikt kan worden door iedereen, maar ook door artsen en psychologen. Uitgangspunt is dat het individuele en unieke gedrag van de mens een grote invloed uitoefent op zijn lichaam en de organen. Hierdoor kunnen de persoonlijkheid en de problemen van de ziel vertaald worden in een lichamelijke reactie. De persoonlijkheid of de ziel neemt een vorm aan of masker, om zichzelf daarmee in de wereld te tonen. De ziel komt in de verdrukking en dat uit zich in lichamelijke klachten. De pijnsignalen van de organen worden weer teruggekoppeld en vertaald als de pijn van de ziel. Het principe van dit systeem werkt zeer praktisch en doeltreffend, omdat er vanuit de wetenschap van de anatomie en fysiologie naar de persoonlijkheid of de ziel teruggekoppeld en gespiegeld kan worden. De filosofie: Ons lichaam en de organen zijn ontwikkeld vanuit de behoeften van het individuele en collectieve bewustzijn of ‘de wereldziel’. Bij orgaanpsychologie worden de aandoeningen vertaald als aandoeningen van het unieke zelf. De functies van de organen vertegenwoordigen de functies van het collectieve bewustzijn, zoals: we hebben een maag om onszelf te voeden, maar als ‘ik’ maagklachten heb, dan heb ik klachten en problemen met het verteren van mijn voedsel. Ik heb dan ook problemen met het verteren van mijn levenservaringen, als geestelijk voedsel. ‘Ik kan niet verteren wat mij is aangedaan’. Naast het collectieve is juist de invloed van de unieke persoonlijkheid op de organen een uitdrukking van het persoonlijke probleem met het leven. Het leerproces is de levenservaring: dat is het geestelijk voedsel en dat zijn de gebeurtenissen, die het leven op je pad brengt als ‘les’. Degeneratie van de vorm, zoals van het lichaam en de organen, is dus het gevolg van de afwezigheid van de ziel of het bewust-zijn. Om te kunnen genezen is het noodzakelijk de oorzaak van die afwezigheid op te sporen.

Wil je het boek lezen?Orgaanpsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esmea Ramirez Navarro. Lezen Orgaanpsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN