Donderhart

Donderhart - Thomas Blondeau | Northernlights300.org

...u dat goed schrijven geen garantie voor een goed verhaal is ... Donderhart: Amazon.de: Thomas Blondeau: Fremdsprachige Bücher ... . Ook Johan de Haes op de site van www.cora.be is niet positief. "Donderhart" schetst de verwarring van een wereld waarin ideologie en religie niet meer kunnen overtuigen en waarin, zegt de geïnterviewde schrijver "wij behoren tot het slag mensen dat zich nooit meer achter onwetendheid kan ... Met "Donderhart" (de tweede roman van Blondeau, na "Ex") geeft de schrijver goed aan dat hij de techniek van het schrijven beheerst. De structuur is helder door eenvoud. Hij hoeft geen gebru ... Donderhart - Thomas Blondeau - 9789023454748 | Bruna.nl ... . De structuur is helder door eenvoud. Hij hoeft geen gebruik te maken van een niet-chronologische volgorde om suspense in het verhaal te brengen, maar eigenlijk wordt het nergens een boeiend verhaal. Donderhart. Londen, 7 juli 2005. Om 9 uur s ochtends worden drie metrostellen en een dubbeldekker door bommen getroffen. De ambitieuze Vlaamse journalist Max Gosset ligt te slapen in zijn Londense hotelbed. Het had het artikel van zijn leven kunnen zijn. Een dag eerder liep hij in Brussel zijn oude geliefde Eva tegen het lijf: ook zij was op weg naar de B...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Blondeau
DIMENSIE
11,59 MB
BESTANDSNAAM
Donderhart.pdf

OMSCHRIJVING

Londen, 7 juli 2005. Om 9 uur ’s ochtends worden drie metrostellen en eendubbeldekker door bommen getroffen. De ambitieuze Vlaamse journalistMax Gosset ligt te slapen in zijn Londense hotelbed. Het had het artikel vanzijn leven kunnen zijn. Een dag eerder liep hij in Brussel zijn oude geliefdeEva tegen het lijf: ook zij was op weg naar de Britse hoofdstad. In de zevenjaar stilte tussen haar vertrek en hun ontmoeting is zij een succesvollezangeres geworden. Dwalend door de metropool slaan bij Max de twijfels toeover zijn werk en vriendin. Zijn hele leven lijkt op losse schroeven te staan.Totdat hij een unieke kans ziet om zich te revancheren, zowel bij Eva als bijzijn hoofdredacteur.In een directe, kernachtige stijl neemt Blondeau ons mee op zijn hallucinerendetocht door Londen. Hij laat zien hoe diep de angst is doorgedrongen inonze maatschappij en in ons hart. Donderhart is een lofzang op de liefde eneen pleidooi voor menselijkheid tegen alle waanbeelden in.

Wil je het boek lezen?Donderhart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Blondeau. Lezen Donderhart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN