De Ijzige Tocht

De Ijzige Tocht - Gay Salisbury | Northernlights300.org

... Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library ... Qantas snijdt in personeelsbestand; 6.000 banen op de tocht ... . Create ... De ijzige tocht naar vervulling van een #Epicwish. door Redactie JFK 18 januari 2016. door Redactie JFK 18 januari 2016 15:26. Jouw ultieme droomwens getransformeerd tot bizar sneeuwkunstwerk? Samen met kunstenaar Simon Beck ging Samsung op zoek naar iemands #Epicwish. De winnaar is gevonden, ... Van onze verslaggever. Wio Joustra. LEEUWARDEN. De vijftiende editie van de Tocht der Tochten is een ijz ... De ijzige tocht naar vervulling van een #Epicwish - JFK ... . Wio Joustra. LEEUWARDEN. De vijftiende editie van de Tocht der Tochten is een ijzige en gevaarlijke onderneming. Jan Zijlstra, de medisch begeleider van het bestuur van de Vereniging 'De Friesche Elf Steden', waarschuwde gisteren voor een gevoelstemperatuur van min 28 graden. De ijzige tocht: het heroïsche, waar gebeurde verhaal van hond en mens in een race tegen een epidemie: Author: Gay Salisbury: Publisher: De Fontein, 2004: ISBN: 9026119569, 9789026119569: Length: 256 pages : Export Citation: BiBTeX EndNote RefMan Ontdekkingstocht in de ijzige rekenstorm (Boek & Audio). Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Waar het nu buiten zo'n graad of tien is, was het 35 jaar geleden zo'n twintig graden kouder en was het land in de ban van de Elfstedentocht van 1985. Het is nu niet voor te stellen, maar de ... Ontdekkingstocht in de ijzige rekenstorm. Software . Genre Non-Fictie Onderwerpen Rekenen, Elektronische Publicaties, Wetenschap en Techniek, jeugd-software ; informatie - rekenen, Rekenkunde, Kinderboeken, Stripverhalen Taal Nederlands Meer informatie Versie Versie 1.0 Uitgever Softkey, Amstelveen Verschenen 2000 ISBN Ontdekkingstocht in de ijzige rekenstorm. Software . Avonturen voor kinderen op de bevroren Schattenberg met raadsels en sommen. Genre Fictie Onderwerpen Elektronische Publicaties, Adventurespelen, jeugd-software ; informatie - rekenen, Kinderboeken, Stripverhalen Taal Nederlands Meer informatie Versie Versie 1.0 Uitgever TLC Domus, Amsterdam Het beste boek uitgegeven door Readers Digest inhoudende 4 verhalen : 1) De juni moorden door Jonathan Kellerman 2) De bruiloft door Nicholas Sparks... De tocht die Dante maakt door de drie gebieden uit het hiernamaals, ... In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, werd de Hel in de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gay Salisbury
DIMENSIE
12,83 MB
BESTANDSNAAM
De Ijzige Tocht.pdf

OMSCHRIJVING

Nome, Alaska, ligt aan de rand van de Beringzee, twee graden onder de poolcirkel. In december 1924 ontdekt dokter Curtis Welch een toenemend aantal gevallen van difterie onder de bevolking. Hij maakt zich grote zorgen, want er is snel extra serum nodig. Maar de haven is dichtgevroren en het dichtstbijzijnde spoor ligt op ruim 1000 kilometer reizen over bergen, rivieren en een grimmige ijsvlakte. Sneeuwstormen zijn niet van de lucht en vliegtuigen kunnen die extreme omstandigheden niet aan. De enige kans op overleving ligt bij sledehonden en hun drijvers. Een race tegen de klok begint. Vanaf het laatste treinstation, waar het eerste hondensledeteam het vaccin oppikt, begint de reis naar Nome. Zowel het weer als het landschap zijn extreem; paden of wegen zijn er niet, ijsschotsen breken plotseling af, sneeuwstormen razen, de temperatuur daalt tot ver beneden nul. Slechts een enkeling bezit de moed en het doorzettingsvermogen om de reis te volbrengen.

Wil je het boek lezen?De Ijzige Tocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gay Salisbury. Lezen De Ijzige Tocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN