De glazen kooi

De glazen kooi - Nicholas Carr | Northernlights300.org

...e mogelijk al weet, is er dit jaar voor een andere opzet gekozen; winterpop ... Vierde editie Glazen Kooi | Het Contact van Someren ... . Veel popmuziek voor het goede doel. Kom naar de Glaoze Kooi in Budel. Glazen kooien voor knaagdieren. bijv Gerbil, hamsters & muis. Gerbilarium zonder schuifruiten, zonder plateaus, met deksel afmetingen 60x40x40 gerbilshopqueenies biedt nu ook de budget gerbila Geschreven bij De glazen kooi. Toen ik de kaft zag, en de tekst: "wat automatisering met ons doet" was ik gelijk benieuwd, het sprak me gelijk aan. Iedereen kent de reclame met de muis in rechterbovenhoek, het is lachwekk ... De Glazen Kooi Someren - Home | Facebook ... . Iedereen kent de reclame met de muis in rechterbovenhoek, het is lachwekkend, maar wel een feit dat we steeds minder hoeven na te denken, alles wordt voor ons geregeld. De Glazen Kooi. 1.049 vind-ik-leuks. Radiostation. Facebook toont informatie om je een beter inzicht te geven in het doel van een pagina. De Glazen Kooi Someren, Someren. 1,177 likes. Elk jaar tussen Kerst en Oud op Nieuw worden er DJ's 43 uur non stop opgesloten in een glazen kooi om geld op te halen voor een lokaal goed doel en om... 'De glazen kooi' is een aanrader voor wie even wil stilstaan bij het moderne, jachtige leven waarin technologie heerst en alomtegenwoordig is. Ook al herhaalt Carr zichzelf een aantal keer doorheen het boek, toch slaagt hij erin om bepaalde punten in een iets andere context of vanuit een ander standpunt te bespreken. De Glazen Kooi. 1,049 likes. Radio Station. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. De glazen kooi. Wat automatisering met ons doet. Nicholas Carr. TomTom berekent de route, Google beantwoordt onze vragen en Fac...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicholas Carr
DIMENSIE
10,66 MB
BESTANDSNAAM
De glazen kooi.pdf

OMSCHRIJVING

De glazen kooi 1e druk is een boek van Nicholas Carr uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845345 TomTom berekent de route, Google beantwoordt onze vragen en Facebook herinnert ons aan verjaardagen. We besteden steeds meer denktaken uit aan computers. Ze kunnen het beter en sneller, en het maakt onze levens een stuk gemakkelijker. Toch?In De glazen kooi toont Nicholas Carr dat dit uitbesteden van denkwerk ook onverwachte effecten heeft. We worden bevrijd van een terugkerende mentale oefening, maar leren daardoor ook steeds minder. Weet een piloot straks nog wel hoe hij zelf een vliegtuig bestuurt? Wat gebeurt er als een arts meer op medische software vertrouwt dan op zijn gezond verstand? En dat is niet het enige: algemene menselijke talenten zoals creativiteit, scherpzinnigheid en nieuwsgierigheid blijken op allerlei manieren vervlochten met taken die we steeds vaker aan computers en robots overlaten.Op meeslepende wijze en aan de hand van talloze voorbeelden biedt Nicholas Carr een nieuwe kijk op de huidige, moderne maatschappij. Als een van de eersten signaleert hij wat automatisering met ons doet, als mens en als samenleving: het brengt ons welvaart en gemak, maar cre ert ook een glazen kooi die ons beperkt.'Carr is niet alleen overtuigend, maar hij heeft ook onweerlegbaar gelijk.' The Wall Street JournalNicholas Carr is een van de meest toonaangevende denkers op het gebied van nieuwe media en technologie. Hij schreef Het ondiepe, 'Is Google making us stupid?' en is journalist voor o.a. The New York Times, The Wall Street Journal en Wired.

Wil je het boek lezen?De glazen kooi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicholas Carr. Lezen De glazen kooi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN