Met Freud en Darwin op de sofa

Met Freud en Darwin op de sofa - Geerdt Magiels | Northernlights300.org

...00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending ... Freud on the sofa - Telenet ... . Sigmund Freud, geboren als Sigismund Schlomo Freud (Freiberg (), 6 mei 1856 - Londen, 23 september 1939) was een zenuwarts uit Oostenrijk-Hongarije en de grondlegger van de psychoanalyse.Hij was van joodse afkomst. Hoewel Freuds theorieën en methodes omstreden zijn, wordt hij gezien als een van de meest invloedrijke psychologen en denkers van de 20e eeuw. Bestel Met Freud en Darwin op de sofa van Gee ... bol.com | Met Freud en Darwin op de sofa (ebook), Geerdt ... ... . Bestel Met Freud en Darwin op de sofa van Geerdt Magiels. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met Freud en Darwin op de sofa | ISBN 9789460015588 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ze worden allebei gerekend tot de Groten der Aarde, mannen die onze kijk op de wereld en onszelf veranderd hebben. Darwin zag de mens als een naakte, rokende aap, volle neef van de chimpansee. Wij, samen met de rest van de natuur, zijn slechts de wonderlijke resultaten van variatie, voortplanting en selectie, de opwindende optelsom van seks, geboorte en dood. Met Freud en Darwin op de sofa. sigaren, regenwormen en de zoektocht naar betrouwbare kennis. Geerdt Magiels Geerdt Magiels vergelijkt het leven en werk van Freud en Darwin. De zoektochten van deze spraakmakende denkers illustreren hoe moeilijk onderzoek is, hoe gemakkelijk we op dwaalsporen terechtkomen, hoe ongemerkt illusies en verzinsels onze kijk op de werkelijkheid vertekenen en hoe snel de verbeelding de waarheid op sleeptouw neemt. Fnac: sigaren, regenwormen en de zoektocht naar betrouwbare kennis, Met Freud en Darwin op de sofa, Geerdt Magiels". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Bestel Met Freud en Darwin op de sofa Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De dit jaar geactualiseerde versie...

INFORMATIE

AUTEUR
Geerdt Magiels
DIMENSIE
5,41 MB
BESTANDSNAAM
Met Freud en Darwin op de sofa.pdf

OMSCHRIJVING

Met Freud en Darwin op de sofa 1e druk is een boek van Geerdt Magiels uitgegeven bij Vrijdag, Uitgeverij. ISBN 9789460015588 Geerdt Magiels vergelijkt het leven en werk van Freud en Darwin. De zoektochten van deze spraakmakende denkers illustreren hoe moeilijk onderzoek is, hoe gemakkelijk we op dwaalsporen terechtkomen, hoe ongemerkt illusies en verzinsels onze kijk op de werkelijkheid vertekenen en hoe snel de verbeelding de waarheid op sleeptouw neemt. Niemand is immuun voor de verleiding van een grandioos nieuw inzicht, zelfs niet de knapste koppen.De vergelijking tussen Freud en Darwin is daarom ook een oefening in kritisch denken, in het leren onderscheiden van feit en fictie, in het verkennen van het rommelige grensgebied waar wetenschap overgaat in pseudowetenschap en filosofie in pseudofilosofie.De verkenning van de evolutietheorie en van de psychoanalyse vormt een praktische gids in de zoektocht naar betrouwbare kennis.

Wil je het boek lezen?Met Freud en Darwin op de sofa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geerdt Magiels. Lezen Met Freud en Darwin op de sofa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN