Mechelen

Mechelen - Marcel Kocken | Northernlights300.org

...n, alsof je over een lange steiger loopt ... Mechelen - MTBroutes ... . 7. Brouwerij het Anker . Het Anker geniet wereldwijd faam door het gerenommeerde Gouden Carolusbier. Bespaar aanzienlijk op online hotels in Mechelen, België. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Lees hotelbeoordelingen en kies voor uw verblijf het hotel met de beste aanbieding. Mechelen (Dutch pronunciation: [ˈmɛxələ(n)] (), French: Malines, traditional English name: Mechlin) is a city and municipality in the province of Antwerp in the Flemish Region of Belgium.The municipality comprises the city of ... De 10 beste restaurants in Mechelen - Tripadvisor ... .The municipality comprises the city of Mechelen proper, some quarters at its outskirts, the hamlets of Nekkerspoel (adjacent) and Battel (a few kilometers away), as well as the villages of Walem, Heffen ... Bekijk alle 13 huizen te koop in Mechelen. Bekijk foto's, plattegronden, filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. De beste restaurants in Mechelen, Nederland. Lees Tripadvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Mechelen en zoek op prijs, locatie en meer. Welkom op de website van de Stad Mechelen. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Parkeren bij stations Mechelen en Mechelen Nekkerspoel kost € 5,00/dag (maa t/m vrij) Parkeergarages in Mechelen Mechelen heeft verschillende ondergrondse parkeergarages in de binnenstad. Het parkeertarief is voor nederlandse begrippen zeer redelijk. Lees meer over parkeergarages Mechelen. Blauwe zones Mechelen Mechelen is een middelgrote stad gelegen in de provincie Antwerpen. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een stuk kleiner dan deze twee steden. Dat heeft zijn invloed op het toerisme naar Mechelen. Mechelen - Delta - Halle: 1x/uur Rijdt niet na 20:00 en in het weekend. S-trein Brussel 3550: S5 Mechelen - Brussel-Luxemburg - Enghien: 1x/uur Rijdt niet in het weekend. Intercity 4100 (Gent-Sint-Pieters-) Mechelen - Leuven: 1x/uur Gent - Mechelen alleen op werkdagen. Stopt in het weekend ook in Muizen. Intercity 4500 Tussen Antwerpen en Brussel ligt Mechelen, een relatief kleine stad met een prachtig historisch centrum. Mechelen wordt ook wel de kerkenstad van Vlaanderen genoemd, je kan er maar liefst 8 prachtige kerken tellen. Verder vind je er nog veel meer hist...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Kocken
DIMENSIE
5,47 MB
BESTANDSNAAM
Mechelen.pdf

OMSCHRIJVING

In deze historische gids worden de belangrijkste bezienswaardigheden, die een bezoek overwaard zijn, bondig toegelicht. Het is geen gids die de lezer of toerist bij de hand neemt en hem/haar straat per straat door het oude Mechelen leidt. Het is evenmin een gids die elke oude steen in Mechelen detailrijk beschrijft. Het is echter wel een boek dat de meest interessante gebouwen, monumenten en kunstwerken van Mechelen toont en kort beschrijft. Dit alles in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Een stadsplan met inhoudsopgave maakt het de bezoeker/toerist mogelijk zelf zijn/haar wandeling à la carte uit te stippelen.De auteur is Marcel Kocken, een man die stadsgids van Mechelen is geweest, en bijzonder veel van de stad afweet. Daardoor is het geen droge gids geworden, maar een boek dat vol staat met levendige beschrijvingen en anekdotes. De foto's zijn van de hand van de kunstfotograaf Luc Van Hoeylandt.

Wil je het boek lezen?Mechelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Kocken. Lezen Mechelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN