Ik wil, ik wil een krokodil!

Ik wil, ik wil een krokodil! - Vivian den Hollander | Northernlights300.org

...een nieuwe ... Ik wil een krokodil als huisdier Da's nog leuker dan een slang Ik wil een krokodil als huisdier ... Ik wil, ik wil een krokodil! 9789000307425 9000307422 ... ... . Maar m'n moeder is bij voorbaat bang Ze vindt zo'n beessie veel te eng Dat vind ik grote larie Ze wil dat ik tevreden ben Met een poes of een kanarie Daar word je toch mesjokke van 'Ik wil een krokodil als huisdier' is een nummer van Kinderen Voor Kinderen. Het werd uitgebracht in 1988 en duurt 02:44. Je hoort het samen met meer dan 45.000 andere Vlaamse en Nederlandstalige platen op Jouwradio. Ik wil een kr ... Ik wil, ik wil een krokodil by Vivian den Hollander ... . Je hoort het samen met meer dan 45.000 andere Vlaamse en Nederlandstalige platen op Jouwradio. Ik wil een krokodil als huisdier Songtext von Kinderen voor Kinderen mit Lyrics, deutscher √úbersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com Een kat is vaak niet geschikt als speelkameraadje voor een jong kind. Kleine kinderen begrijpen vaak het eigenzinnige karakter van een kat niet en een kat verdedigt zich met zijn nagels als hij iets niet graag heeft. Maar dat wil niet zeggen dat je jouw kat moet wegdoen wanneer er een baby op komst is....

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian den Hollander
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Ik wil, ik wil een krokodil!.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zijn drie vrolijke verhalen over Lisa en Jimmy gebundeld. In Lekker op vakantie gaat Lisa samen met haar ouders op vakantie naar een huisje in het bos. Lisa geniet met volle teugen. En dan hebben haar ouders ook nog een verrassing in petto. In Een stapel dozen en een nieuw huis pakt Lisa samen met Jimmy op geheel eigen wijze speelgoed in, want Lisa gaat verhuizen naar een groter huis. En in Alle dagen dierendag mag de klas van Lisa en Jimmy hun huisdier meenemen naar school en staat Lisa thuis een heel bijzondere verrassing te wachten. Drie grappige, avontuurlijke verhalen die niet alleen prachtig zijn voor kleuters, maar ook voor hun ouders.

Wil je het boek lezen?Ik wil, ik wil een krokodil! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian den Hollander. Lezen Ik wil, ik wil een krokodil! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN