De wortels van het kwaad

De wortels van het kwaad - Roberto Costantini | Northernlights300.org

...zestig, toen Libië nog een Italiaanse kolonie was ... PDF Over De Wortels Van Het Kwaad - Kpn ... . Na de staatsgreep van Khadaffi drijven westerse belangen de spanningen tussen de Italiaanse bewoners en andere bevolkingsgroepen steeds verder ... De Cock en de wortel van het kwaad is het achtenzestigste deel van de detectivereeks De Cock van de Nederlandse auteur Appie Baantjer waarin rechercheurs Jurriaan 'Jurre' de Cock en Dick Vledder een serie moorden met stiletto op moeten lossen gepleegd binnen een vereniging voor goede doelen in Amsterdam. De recherche is in overgang naar het computertij ... 1 Timoteüs 6:10 Want de wortel van alle kwaad is de ... ... . De recherche is in overgang naar het computertijdperk en daar heeft De Cock moeite mee ... Nee. De Bijbel zegt niet dat geld slecht is of dat geld de onderliggende oorzaak is van alle slechte dingen. Veel mensen denken dat de uitspraak 'geld is de wortel van alle kwaad' een citaat uit de Bijbel is. Maar dat klopt niet. In de Bijbel staat: 'De wortel van alle kwaad is geldzucht' (1 Timotheüs 6:10, De Nieuwe Bijbelvertaling). De wortel van alle kwaad ligt in onze geschonden natuur en blijft tot onze dood actief Ieder die zich overgeeft aan de liefde van God in Jezus Christus zal ondanks deze kwade wortel worden herschapen naar het beeld van de Zoon. Laten wij intussen geen stemmen toelaten, die fluisteren dat wij er al zijn. Gierigheid en het 'dikke-ik'-gedrag is verkeerd. De Heere zegt dat onze wandel op aarde zonder geldgierigheid moet zijn (Hebr. 13:5). Het is de wortel van alle kwaad (1Tim. 6:10). Het hoort bij het leven buiten God. Koester nooit de schatten van deze wereld. Echter, onze uitgaven kunnen va...

INFORMATIE

AUTEUR
Roberto Costantini
DIMENSIE
6,20 MB
BESTANDSNAAM
De wortels van het kwaad.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge Michele Balistreri groeit op in het Tripoli van de jaren zestig, toen Libië nog een Italiaanse kolonie was. Na de staatsgreep van Khaddhafi lopen de spanningen tussen de Italiaanse bewoners en andere bevolkingsgroepen snel op. De westerse belangen komen op het spel te staan. Als zoon van een machtige ingenieur lijkt Michele lange tijd onkwetsbaar, tot de dood van zijn buurmeisje Nadia en zijn moeder die illusie ruw verstoren.Vele jaren later is Balistreri een gedesillusioneerde politiecommissaris in een ingeslapen wijk in Rome. Zijn nachten vult hij met seks, alcohol en poker. Overdag houdt hij een oogje op Claudia, de roekeloze dochter van een collega, en onderzoekt hij de mysterieuze moord op de Zuid-Amerikaanse Anita Messi. Als Balistreri ontdekt dat beide vrouwen iets te maken hebben met de dood van zijn vroegere buurmeisje Nadia, opent de beerput van het verleden zich.Roberto Costantini (Tripoli, 1952) is ingenieur en hoogleraar in Rome. Eerder verscheen van hem bij Uitgeverij Wereldbibliotheek 'Jij bent het kwaad', waarmee hij een internationaal publiek bereikte en dat zal worden verfilmd.

Wil je het boek lezen?De wortels van het kwaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roberto Costantini. Lezen De wortels van het kwaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN