PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA

PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA - G.P.J. Keijsers | Northernlights300.org

...COLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA in PDF, ePUB, MOBI ... Protocollaire behandelingen in de ambulante geestelijke ... ... . In de ambulante geestelijke gezondheidszorg vinden protocollaire behandelingen steeds meer hun weg naar de dagelijkse praktijk, ondanks kritiek en discussie. De kritiek is begrijpelijk, maar de aantrekkingskracht niet minder. Protocollaire behandelingen zijn nuttige en betrouwbare behandelingen gebleken die op indicatie, of in combinatie met ge├»ndividualiseerde behandelingen kunnen worden ... In hoofdstuk 8 Protocollaire behandeling van pati├ ... PDF Download PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA ... ... In hoofdstuk 8 Protocollaire behandeling van pati├źnten met boulimia nervosa zijn verkeerde itemnummers vermeld in de bijlage op p.491. De juiste itemsnummers om de totaalscore te berekenen van de EDE-Q kunt u hier downloaden: Erratum bij hoofdstuk 8 Protocollaire behandeling van pati├źnten met boulimia (pdf). In 'Protocollaire behandelingen in de ambulante GGZ' worden behandelprotocollen beschreven, compleet met wetenschappelijke verantwoording, voorbeelden, informatiebrochures, meetinstrumenten, tips en valkuilen. PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. ÔéČ 2,95 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. 24 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop protocollaire behandeling eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De protocollaire behandeling bestaat uit dertien sessies van 45 tot 60 minuten. De sessies vinden wekelijks plaats maar kunnen na sessie 8 ook om de twee weken gepland worden. De belangrijkste elementen van de behandeling zijn: een goede uitleg over de stoornis, relaxatietraining, interoceptieve exposure, cognitieve t- rapie en exposure in vivo. 5 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop protocollaire op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig protocollaire PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. voor mensen met een paniekstoornis (1993) of de interpersoonlijke psychotherapie voor mensen met depressieve klachten van Klerman e.a. (1984) heeft geleid tot een debat tussen voor- en tegenstanders over de toepassing van pro...

INFORMATIE

AUTEUR
G.P.J. Keijsers
DIMENSIE
5,7 MB
BESTANDSNAAM
PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA.pdf

OMSCHRIJVING

In de ambulante geestelijke gezondheidszorg vinden protocollaire behandelingen steeds meer hun weg naar de dagelijkse praktijk, ondanks kritiek en discussie. De kritiek is begrijpelijk, maar de aantrekkingskracht niet minder. Hulpverleners zijn immers opgegroeid met een casusgewijze benadering van pati├źnten, velen van hen zijn via de weg van 'trial and error' eigen methoden gaan ontwikkelen en staan zeer aarzelend tegenover standaardbehandelingen. Bovendien wordt vaak verondersteld dat protocollaire behandelingen alleen geschikt zijn voor betrekkelijk 'gemakkelijk te behandelen' pati├źnten. Aan de andere kant: protocollaire behandelingen zijn ontwikkeld door experts, een groot deel ervan is keer op keer onderzocht, zij sluiten aan bij up-to-date psychopathologiemodellen en zijn door hun expliciete karakter relatief snel aan te leren. Deze tweede bundel bevat protocollaire behandelingen voor pati├źnten met alcoholproblemen, depressie, specifieke fobie, gegeneraliseerde angststoornis, migraine en spierspanningshoofdpijn, chronische-vermoeidheidssyndroom, onverklaarde lichamelijke klachten en ongewenste gewoonten, en voor paren met relatieproblemen. De nadruk valt telkens op de praktische toepassing van het behandelprotocol: het boek is in de eerste plaats bedoeld voor praktijkmensen. De ontwikkeling van het boek Protocollaire behandelingen in de ambulante geestelijke gezondheidszorg 2 en de organisatie van het eraan gekoppelde symposium zijn initiatieven van CURE & CARE development. CCd wil hiermee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van standaarden en strategie├źn die leiden tot kwaliteits- en efficiencyverbetering in de (geestelijke) gezondheidszorg.

Wil je het boek lezen?PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.P.J. Keijsers. Lezen PROTOCOLLAIRE BEHANDELINGEN IN DE AMBULA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN