Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier)

Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier) - Thom Roep | Northernlights300.org

...- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p ... Vind douwe dabbert in Boeken op Marktplaats ... .j. Zoek je product. In ... Douwe dabbert Hc13. de heksen van eergisteren (met dossier) (Hardcover). Niemand hoeft het te wagen het duingebied tussen de dorpen Juttersbaai en... Bestel DOUWE DABBERT HC07. DE WEG NAAR WEST (INCLUSIEF DOSSIER) van Wijn, Piet als Hardcover voor 18.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Kwartaal aanbieding strips voor de Belgische stripspeciaalzaken voor het vie ... bol.com | De weg naar west, Thom Roep | 9789032004484 | Boeken ... .com en verdien Proxispunten! Kwartaal aanbieding strips voor de Belgische stripspeciaalzaken voor het vierde kwartaal DOUWE DABBERT HC07. DE WEG NAAR WEST (INCLUSIEF DOSSIER) Wijn, Piet Roep, Thom Uitg: Don Lawrence Fantasy album NUR: ... DOUWE DABBERT 07. DE WEG NAAR WEST Wijn, Piet Roep, ... Bekijk het complete tweedehands aanbod voor 'douwe dabbert' op de grootste verkoopsites van Nederland. De weg naar west is het zevende stripverhaal uit de reeks van Douwe Dabbert.Het is geschreven door Thom Roep en getekend door Piet Wijn.Het verscheen in 1980 als vervolgverhaal in de Donald Duck, in de nrs. 13 t/m 29.. De eerste albumuitgave was in datzelfde jaar. In 2015 is het verhaal opnieuw uitgegeven door Don Lawrence Collection.. Het verhaal vormt het derde deel in een vierluik. Douwe dabbert 07. De weg naar west Piet Wijn stripboek DIRECT LEVERBAAR Voor 23:00 uur besteld, woensdag bezorgd. Of kies voor ophalen Douwe dabbert Hc07. De weg naar west (inclusief dossier) Piet Wijn stripboek DIRECT LEVERBAAR Voor 23:00 uur besteld, woensdag bezorgd. Of kies voor ophalen Douwe dabbert Hc10. Kwartaal aanbieding strips voor de Nederlandse boekhandel voor het vierde kwartaal 2015 (oktober, november en december). Bekijk het complete tweedehands aanbod voor 'dabbert' op de grootste verkoopsites van Nederland. Nadat Douwe Dabbert in De schacht naar noord vriendschap sloot met Dodo, gaan ze samen op zoek naar een vrouwtje voor de vogel om te voorkomen dat de soort zal uitsterven. Dat doen ze in de west, het Caraïbisch gebied, waar gevaren als piraten en haaien op de loer liggen. Douwe Dabbert is een Nederlandse stripreeks rond een dwerg met een magische knapzak, bedacht door tekenaar Piet Wijn (1929-2010) en scenarist Thom Roep (1952).. Douwe Dabbert beleeft allerlei vreemde avonturen, vaak met...

INFORMATIE

AUTEUR
Thom Roep
DIMENSIE
4,12 MB
BESTANDSNAAM
Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier).pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe uitgave van 'De avonturen van Douwe Dabbert' waarbij het prachtige artwork van Piet Wijn opnieuw is ingescand en ingekleurd. Alle verhalen van deze sprookjesachtige klassieker verschijnen in deze nieuwe reeks die weer garant staat voor veel leesplezier voor jong en oud.Nadat Douwe Dabbert in 'De schacht naar noord' vriendschap sloot met Dodo, beleeft hij in 'De weg naar west' een nieuw avontuur met hem. Ze gaan samen op zoek naar een vrouwtje voor de vogel, om te voorkomen dat de soort zal uitsterven. Dat doen ze in de west, het Caribisch gebied, waar gevaren als piraten en haaien op de loer liggen. Maar met de hulp van zijn knapzak is Douwe zelfs de grootste woestelingen te slim af. Uiteindelijk is het de schipbreukeling Alexander die van het bestaan van een dodo weet op een drijvend eiland. Zijn ze op tijd om de vogelsoort te redden? Je leest het in dit wervelende avontuur op het water.

Wil je het boek lezen?Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thom Roep. Lezen Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN