De donkere getallen

De donkere getallen - Luc Descamps | Northernlights300.org

...chreef enkele boeken voor volwassenen, waaronder over een omstreden verbrandingsoven in Wilrijk ... De donkere getallen 8: Het stof van de tijd - Luc Descamps ... ... . Luc Descamps (1962) studeerde moderne talen en werkte als leraar Nederlands, Engels en Duits. Hij schreef onder andere de populaire reeks 'De Donkere Getallen' en het verhaal van Eva in 'Verkeerd Moment, Verkeerde Plaats'. Zijn werk werd reeds meerdere malen bekroond door de Kinder- & Jeugdjury. De donkere getallen van Luc Descamps is een geweldige reeks over de jongen Harry De Wilde die met behulp van formules door de tijd kan reizen. In dit boek wordt hij gevraagd om naar het jaar 1244 te gaan, naar de burcht Montségur om da ... De Donkere Getallen leesbox - Luc Descamps | 9789462340367 ... ... . In dit boek wordt hij gevraagd om naar het jaar 1244 te gaan, naar de burcht Montségur om daar de legendarische heilige graal te gaan zoeken. De donkere getallen / 1 Zwarte gaten | ISBN 9789059324893 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De donkere getallen 8: Het stof van de tijd is een boek van Luc Descamps De donkere getallen zijn terug, spannender dan ooit Uitgeverij: Van Halewyck De donkere getallen. ISBN: 9789050163972. Per Boek Wijzer Auteur: Luc Descamps Harry de Wilde heeft iets met getallen en die kwaliteit brengt hem naar een school voor bollebozen in het Engelse Stratford-on-Avon. De leraren aan het Wonderfull Institute for Terrific Children zijn erg bijzonder, mag je wel zeggen. De donkere getallen 3 de grot van merlijn van Luc Descamps Zoektocht naar de heilige graal Kinder- en jeugdboeken Boek bestellen Uitgeverij Van Halewyck Donkere getallen 1 Zwarte gaten | ISBN 9789462340114 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Luc Descamps is een Belgisch schrijver. Hij schrijft voornamelijk jeugdboeken, waaronder de bekende en populaire boekenreeks De donkere getallen, gericht op kinderen van 10 tot 14 jaar. Met het boek De donkere getallen III: de grot van Merlijn behaalde hij in 2007 de eerste prijs van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Samen met zijn zoon Timo schreef Luc ook de spannende fantasytrilogie Eilanden. De donkere getallen | ISBN 9789050163972 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Descamps
DIMENSIE
12,94 MB
BESTANDSNAAM
De donkere getallen.pdf

OMSCHRIJVING

Harry de Wilde heeft iets met getallen en die kwaliteit brengt hem naar een school voor bollebozen in het Engelse Stratford-on-Avon. De leraren aan het Wonderfull Institute for Terrific Children (WITCH) zijn erg bijzonder, mag je wel zeggen. De directeur Lovecraft gedraagt zich erg verdacht, de huisknecht Igor roept wel tien keer per dag een onweer over zich af, en de lerares doorgedreven meetkunde wordt - niet zonder reden- Gromda genoemd. Maar de prefect, meneer Bones, spant de kroon: hij verspreidt zo'n afgrijselijke stank, dat men in zijn nabijheid nog nauwelijks durft te ademen... En dan is er ook nog het vreemde schoolreglement... en waarom zijn de kelders absoluut verboden terrein?

Wil je het boek lezen?De donkere getallen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Descamps. Lezen De donkere getallen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN