Inri 001 Lijkwade

Inri 001 Lijkwade - D. Convard | Northernlights300.org

...n ook leuk . INRI 4 Wederopstanding. INRI 3 Graf in het oosten HC01 ... Series - Stripboekhandel De Noorman ... . DE LIJKWADE HC01. DE LIJKWADE FALQUE. € 16,95. Inclusief btw INRI, Hardcover. Aantal In winkelwagen Wordt ... Gekleurde lijkwade wit van Wikkelgoed. Wit is een serene kleur voor een wade. Een makkelijk te combineren kleur die reinheid en rust uitstraalt. Lijkwade 001 In de schaud van het reliek is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Lijkwade 001 In de schaud van het reliek PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Lijkwade 001 In de scha ... I.N.R.I. 1: De lijkwade - Xxx | 9789069693712 | Standaard ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Lijkwade 001 In de schaud van het reliek Deze site gebruikt cookies voor het bewaren van logingegevens en voorkeuren. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. De letters INRI vormen de beginletters van het Latijnse opschrift op het kruis van Jezus volgens Johannes 19:19: Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum (Jezus van Nazareth (letterlijk: "de Nazarener"), koning der Joden). Op veel afbeeldingen van de kruisiging en op crucifixen vindt men deze tekst boven het hoofd van de gekruisigde Christus.. Johannes vermeldt dat Pontius Pilatus de tekst had laten ... Wil je het boek "I.N.R.I. 1: De lijkwade" kope...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Convard
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
Inri 001 Lijkwade.pdf

OMSCHRIJVING

U weet nog niet alles over de Geheime Driehoek! Wat is het geheim van de rode ring van kardinaal Montespa? Bij hun terugkeer uit Jeruzalem, in 1104, droegen vijf ridders uit de Champagne een zelfde ring, waarin een robijn was gezet. Een van hen was Hugues de Payns, die nadien de orde van de Tempeliers zou stichten. Deze vijf reizigers kwamen terug van een pelgrimstocht en brachten een vloek met zich mee die eeuwenlang van kracht zou blijven. Een vloek die kardinaal Montespa zou treffen op de dag dat hij de troon van de Heilige Petrus besteeg.De eeuwigdurende banvloek die was uitgesproken over hen die de geschiedenis bedrogen, zou pas worden opgeheven na de voltrekking van een onverzoenlijke, duistere wraak.

Wil je het boek lezen?Inri 001 Lijkwade in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Convard. Lezen Inri 001 Lijkwade Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN