Een eenpersoonsmerk worden

Een eenpersoonsmerk worden - Ewald Theunisse | Northernlights300.org

...ortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Permissie ... ZZP-nieuws: 2009 ... . Na bijna vijftig jaar zijn de herinneringen aan de oorlogsjaren en de Bersiatijd voor Chris en Moesina Breur van Haagoort nog niet weg. Integendeel. Op dinsdag 30 maart zal Ewald Theunisse om 20.00 uur een lezing geven getiteld ´Eenpersoonsmerk Worden ´. Hij zal de ZZP' er wijzen op datgene wat hem tot het verschil maakt en leert hem om dit zelf te ontdekken. Google optimalisatie. Op woensdag 31 maart zal namens ZZP Neder ... Eenpersoonsmerk worden | Uitgeverij Lannoo ... . Google optimalisatie. Op woensdag 31 maart zal namens ZZP Nederland Carl Weenink een lezing geven. Het vertellen van een anekdote is wellicht de leukste manier om jezelf te verkopen. Als creatieveling weet je als geen ander dat verhalen blijven hangen en worden doorverteld. In een goed verhaal zit emotie, precies dat wat een droge opsomming van je kwaliteiten mist....

INFORMATIE

AUTEUR
Ewald Theunisse
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
Een eenpersoonsmerk worden.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland kent nu al ruim 800.000 zelfstandige ondernemers zonder personeel, van wie er 250.000 hoger opgeleid zijn. De schatting is dat deze aantallen de komende tien jaar zullen verdubbelen. Dat zijn heel, heel veel zelfstandigen. Zoveel, dat haast op voorhand zeker is dat ze niet allemaal even succesvol zullen zijn. Om dat wél te worden is het belangrijk dat je je wezenlijk onderscheidt van de anderen. Hieraan wil dit boek een bijdrage leveren, door je te wijzen op wat werkelijk telt als je een verschil wilt maken. Je zult ontdekken dat je dit doet door vooral jezelf te blijven - vertrouwend en bouwend op je eigen unieke karakter, je eigen kracht, je eigen passie. Je gaat inzien wat de emotionele meerwaarde van je diensten of producten in de levens van mensen kan zijn. Vervolgens vind je de kapstok waaraan je alles kunt ophangen: dat ene, alles overkoepelende thema, het Leitmotiv van je merk. Daarna leer je hoe je alles kunt inrichten om in woord en daad een ijzersterk Eenpersoonsmerk te worden. En tenslotte ga je aan het werk om je eigen merkverhaal op een impactvolle manier vorm te geven. Als je dit boek hebt doorlopen, zul je iets hebben waar je jaren mee vooruit kunt: een bezield merk van betekenis dat een duurzame inspiratiebron voor jezelf en voor anderen is.

Wil je het boek lezen?Een eenpersoonsmerk worden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ewald Theunisse. Lezen Een eenpersoonsmerk worden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN