Vlinders - memospel

Vlinders - memospel - Christine Berrie | Northernlights300.org

...eugels eruit als ogen, bladeren of zelfs spinnenwebben ... Vlinders memospel - Boeken en luisterboeken - Harlekijn ... ... . memospel! Veel vlinders hebben in de vlucht kleurige vleugels, maar wanneer ze zitten zien hun vleugels eruit als ogen, bladeren of zelfs spinnenwebben. Zoek de open- en dichtgevouwen vleugels van 25 vlinders bij elkaar en leer in het bij gesloten gidsje meer over de soorten die in Nederland en Vlaanderen veel Vlinders, zoek een paar bij elkaar. Tekst: Madeleine Gimpel. Met illustraties van Veroni ... Vlinders memospel | Cadeaus | Natuurmonumentenshop ... . Tekst: Madeleine Gimpel. Met illustraties van Veronique Baur. Dit doosje bevat een heel mooi vormgegeven memospel met de vlinders van Nederland en Vlaanderen. Uitgeverij Kosmos heeft hier voor samengewerkt met De Vlinderstichting. Dat maakt dat het niet alleen een tof spel is maar ook educatief verantwoord. Bij het kleurrijke Vlinders - memospel van Christine Berrie duiken de spelers in de schitterende wereld van vlinders. Veel soorten hebben in vlucht kleurige vleugels, maar in rust zien hun vleugels eruit als ogen, bladeren of zelfs spinnenwebben. Doel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Berrie
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
Vlinders - memospel.pdf

OMSCHRIJVING

Bij het kleurrijke Vlinders - memospel van Christine Berrie duiken de spelers in de schitterende wereld van vlinders. Veel soorten hebben in vlucht kleurige vleugels, maar in rust zien hun vleugels eruit als ogen, bladeren of zelfs spinnenwebben. Doel van het spel is dat de spelers de open- en dichtgevouwen vleugels van 25 exemplaren bij elkaar zoeken. Het bijgesloten gidsje bevat extra informatie over de soorten. Een fraai spel voor jong en oud.

Wil je het boek lezen?Vlinders - memospel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Berrie. Lezen Vlinders - memospel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN