Klein Vaarbewijs I en II

Klein Vaarbewijs I en II - none | Northernlights300.org

...t Klein Vaarbewijs II is onbeperkt geldig ... CWO • Vaarbewijs ... . Tenzij u een medische beperking heeft. In dat geval geldt er wel een beperkte geldigheidsduur. Voorwaarden Klein Vaarbewijs II . Voordat u een Klein Vaarbewijs II kunt aanvragen, moet u minimaal 18 jaar zijn en aan onderstaande voorwaarden voldoen. Gezondheidsverklaring Het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II is hét cursusboek met alle lesstof om het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2 te behalen. Het boek onderscheidt zich door zijn le ... Klein Vaarbewijs II - CBR ... . Het boek onderscheidt zich door zijn leesbare teksten en veel instructieve foto's, kaarten en tekeningen. Door het uitgebreide trefwoordenregister is het boek ook uitstekend geschikt als naslagwerk. Het vaarbewijs is te verdelen in klein vaarbewijs I en II. De toevoeging I en II verwijst naar de Nederlandse vaargebieden waarin de houder zich mag begeven. Het vaarbewijs is verplicht voor iedereen die wil varen met een schip dat voldoet aan een van de volgende om...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
Klein Vaarbewijs I en II.pdf

OMSCHRIJVING

Met de online examentraining Klein Vaarbewijs I en II kan je zes maanden lang onbeperkt oefenen voor het examen op pc, tablet of smartphone.Een Klein Vaarbewijs is verplicht voor het varen met een pleziervaartuig dat sneller kan varen dan 20 km per uur of een lengte heeft van 15 tot 25 meter. Met dit cursusboek leer je precies wat je nodig hebt voor het behalen van de examens Klein Vaarbewijs I en II.Voor een optimale voorbereiding op het examen is ook een cursusboek Klein Vaarbewijs I en II beschikbaar. Dit cursusboek, aangeboden door de ANWB in samenwerking met Vaarbewijs Academy, is een echt leerboek, met veel praktijkvoorbeelden, leerzame plaatjes, foto's en handige leer- en oefenvragen. Daarnaast kun je terecht op de online omgeving van Vaarbewijs Academy voor andere leermiddelen die je helpen bij het behalen van je vaarbewijs. Ga daarvoor naar www.vaarbewijs.academy.

Wil je het boek lezen?Klein Vaarbewijs I en II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Klein Vaarbewijs I en II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN