Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen

Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen - Nick Hunter | Northernlights300.org

...gen uit karveelbouw, waarbij de planken stuitend tegen elkaar zijn geplaatst, gladboordig, bevestigd aan een spantenframe ... James Cook (1728-1779) - Britse ontdekkingsreiziger ... ... .Hierdoor werd de constructie lichter en steviger. De nieuwe scheepsontwerpen konden beter overweg met het ruwe weer in het noorden van de Atlantische en Grote Oceaan, waardoor scheepvaart hier een rol op zich kon nemen die het in de ... Ga mee op ontdekkingsreis naar ... de poolgebieden! In dit boek lees je hoe je kunt overleven in die ijskoude wereld. En over de mensen, dieren en planten die er leven. Poolonderzoekers vertellen over hun werk en hun ervaringen. Je maakt ... bol.com | Op Ontdekkingsreis! - Woestijnen, Nick Hunter ... ... . En over de mensen, dieren en planten die er leven. Poolonderzoekers vertellen over hun werk en hun ervaringen. Je maakt ook kennis met beroemde ontdekkingsreizigers. Je leest over de gevaren van de klimaatverandering. Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen. 19,00. Meer uit de serie Op Ontdekkingsreis! Advertentie. Vaak samen gekocht. Charlotte Guillain; Op Ontdekkingsreis! - De Poolgebieden. 19,00. Verkoop door bol.com In winkelwagen Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen. 19,00. Meer uit de serie Op Ontdekkingsreis! Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze ... De meesten voeren echter de wereldzeeën over op zoek naar nieuwe gebieden en werelddelen. Namen als Vasco da Gama, Marco Polo, Christoffel Columbus en James Cook blijven in ons geheugen gegrift. Hieronder een lijstje van 10 beroemde ontdekkingsreizigers die grote delen van de wereld in kaart hebben gebracht. Ga mee op ontdekkingsreis naar... zeeën en oceanen! In dit boek lees je hoe je je weg vindt en wat je nodig hebt om op expeditie te gaan. En hoe je weer veilig thuiskomt. Oceaan-experts vertellen over hun onderzoek en hun erv...

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Hunter
DIMENSIE
12,34 MB
BESTANDSNAAM
Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen.pdf

OMSCHRIJVING

Ga mee op ontdekkingsreis naar... zeeën en oceanen! In dit boek lees je hoe je je weg vindt en wat je nodig hebt om op expeditie te gaan. En hoe je weer veilig thuiskomt. Oceaan-experts vertellen over hun onderzoek en hun ervaringen. Je maakt ook kennis met ontdekkingsreizigers. Je leest over onderzeese bergen, en over waterplanten en zeedieren.

Wil je het boek lezen?Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Hunter. Lezen Op Ontdekkingsreis! - De Oceanen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN