Haas hc04. vergelding dossiereditie

Haas hc04. vergelding dossiereditie - Rob van Bavel | Northernlights300.org

...n? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789088860584 ... Haas besturing — instellen, uitvoeren en bewerken van GUI ... . Zoek je naar de strip Vergelding - Dossiereditie van De Heij Fred, van Bavel Rob, Haas? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Prijzen zijn onder voorbehoud. Fraternity pakket : 01. 2 delen. Munuera. Dufaux. Paperback. ISBN: 9782505019275 € 20,00. Maart. Pakket met 2 delen Fraternity door ... Nieuwe StriptitelS - NederlaNdStalig. 4. death Mountains : 02. Cannibal Mary. Bec C. Brecht D. Paperback. ... Haas sc 04: Vergelding - De Werg Strips ... . 4. death Mountains : 02. Cannibal Mary. Bec C. Brecht D. Paperback. ISBN: 9789030368731 € 6,95. Maart. Winter 1846.De acht ... Haas werd speciaal ontwikkeld voor het stripblad Eppo, dat een realistische oorlogsstrip zocht als aanvulling op de bestaande reeksen in het blad. Al vanaf het begin bleek Haas een schot in de roos. De ruige tekenstijl van Fred de Heij en de verrassende plotwendingen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Bavel
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
Haas hc04. vergelding dossiereditie.pdf

OMSCHRIJVING

Brabant 1942. Wanneer een felle brand de boot verwoest die dienst doet als het onderduikadres van Couvreur en Mertens en zijn twee zoons, besluit de verzetsgroep van Haas om een andere boot te regelen.Die boot kunnen ze kopen in het dorpje Klindert en het nieuwe lid Stef zal hen vervolgens naar de Biesbosch varen. Echter, na een uit de hand gelopen ontmoeting met een Duitse patrouille raakt Stef gewond en reageren de Duitsers hierop met een vergeldingsactie tegen de inwoners van Klindert. Gelukkig weten Donkersloot en Vandervelden de dorpelingen net op tijd te redden.De vreugde is van korte duur, want als de patrouille niet terugkeert om zich te melden, dan zal dit vreselijke gevolgen hebben voor het dorpje. Hierop bedenkt Donkersloot een zeer gewaagd plan dat een explosieve finale zal kennen. De vraag is alleen of dit plan de oplossing biedt.

Wil je het boek lezen?Haas hc04. vergelding dossiereditie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Bavel. Lezen Haas hc04. vergelding dossiereditie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN