Zilveren vleugels

Zilveren vleugels - Vanessa Gerrits | Northernlights300.org

...en Vleugels van Vanessa Gerrits is het tweede deel van de Vleugelstrilogie ... 'Zilveren vleugels' - Camilla Läckberg - YouTube ... . In het eerste deel van deze trilogie, Tweedehands Vleugels, werden Lucy's vleugels gestolen.Kan Lucy ooit nog zelf vliegen? Al sinds Max Lucy heeft leren kennen, voelt hij zich schuldig over het feit dat hij haar vleugels heeft gestolen. Zilveren vleugels Camilla Läckberg. € 24,99 Inclusief BTW. Op werkdagen voor 23:00u besteld, volgende (werk)dag thuisbezorgd + In winkelmand. Op verlanglijstje; Net als Faye begint te denken dat de rust in haar lev ... Camilla Läckberg Zilveren vleugels - Alles over boeken en ... ... . Op verlanglijstje; Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. 'Op zilveren vleugels' voert de lezer mee van het Engelse platteland naar het levensgevaarlijke luchtruim boven Frankrijk. Onderweg spelen liefde, vergeving en opoffering een grote rol. Na een carrière als apotheker besluit Sarah Sundin haar hart te volgen en te gaan schrijven - met de serie 'Wings of Glory' als resultaat. Fans van Faye zullen met Zilveren vleugels beloond worden voor hun geduld. Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Zilveren vleugels. 6,8. Auteur: Camilla Läckberg. E-book op Bol.com (€ 11,99) Tweeten. Omschrijving Zilveren vleugels. Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven....

INFORMATIE

AUTEUR
Vanessa Gerrits
DIMENSIE
12,93 MB
BESTANDSNAAM
Zilveren vleugels.pdf

OMSCHRIJVING

Een jaar nadat Max Lucy's vleugels stal (en Lucy Max' hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven. Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen.Maar Lucy's gedwongen huwelijk met beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg. Wanneer een oude bekende zich opwerpt als onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust.De werelden van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar in aanraking gekomen - zullen ze verenigd worden of elkaar vernietigen?

Wil je het boek lezen?Zilveren vleugels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vanessa Gerrits. Lezen Zilveren vleugels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN