Natuurlijke facelift

Natuurlijke facelift - Patries Post | Northernlights300.org

...nsiever dan de Ematrix laser behandeling ... Natuurlijke facelift? Kosten, ervaringen, foto's en meer! ... . De Matrix IR laat de bovenste huidlaag intact en prikkelt alleen de diepe huidlagen. De natuurlijke facelift is een goed alternatief voor botox-behandelingen en plastische chirurgie. De verjongingsmethodes met injecties, snijden of "optrekken met draadjes" zijn alleen gericht op de buitenkant. Ze dragen niets bij aan een betere doorbloeding van je huid of versterking van je gezichtsspieren. De Natuurlijke facelift werkt door mid ... bol.com | Natuurlijke facelift, Patries Post ... ... . De Natuurlijke facelift werkt door middel van de laatste generatie apparatuur die zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) de huid te verjongt. Door deze laser op huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd. Daardoor wordt de energie van de cel wordt verhoogd. Natuurlijke facelift behandeling. Hoewel de behandeling van elke vorm van facelift onderling verschilt, hechten we bij Kliniek Dokter Frodo waarde aan een vaste werkwijze. Stap 1: het consult. Iedere huid en ieder gezicht is weer verschillend. Daarom willen we ki...

INFORMATIE

AUTEUR
Patries Post
DIMENSIE
5,94 MB
BESTANDSNAAM
Natuurlijke facelift.pdf

OMSCHRIJVING

Natuurlijke facelift, jouw gezichtsgymRealiseer zelf een jeugdig uiterlijk en een blakend gezonde uitstraling, met deze doelgerichte oefeningen voor je gezichtsspieren.Met dit boek krijg je een prettige handleiding bij wat hopelijk je favoriete sport gaat worden. Of je nieuwe hobby, als jij sporten niks vindt. De oefeningen werken echt! Al zul je ze allemaal zelf - en regelmatig- moeten doen. Geen loze beloftes, geen wonderen. Als je ermee bezig gaat, dan zul je zien dat het ook erg leuk is.Eerlijke waarschuwing vooraf: het is ook erg amusant voor je ''publiek'', andere mensen zullen zich rot lachen als ze jou de oefeningen zien doen.Wil je zo meteen , voordat je ''alles helemaal strak traint'', alsjeblieft heel even stilstaan bij de rimpels en de lijnen in je gezicht? En ze eerst eens goed bekijken? Veel van deze rimpels heb je met veel moeite ''verdiend''.In de ''rimpel- en gelaatswijsheden'' lees je meer over de verhalen die gezichten en dus ook rimpels je kunnen vertellen.Dit boek is zo gemaakt, dat het prima kunt gebruiken in de privacy van je eigen badkamer. Praktisch bruikbaar, zonder poespas.

Wil je het boek lezen?Natuurlijke facelift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patries Post. Lezen Natuurlijke facelift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN