mary Ann, een meisje met moed

mary Ann, een meisje met moed - Catherine Cookson | Northernlights300.org

...boeken ter wereld, met een oeuvre van meer dan honderd titels ... Ebook ePUB: Een meisje met moed - geschreven door ... ... . mary Ann, een meisje met moed bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het leven van de jonge Mary Ann gaat niet in alle opzichten over rozen. Ze is een spontaan, levendig meisje, dat het echter met de waarheid niet altijd even nauw neemt. Bij haar vriendinnetjes staat ze dan ook bekend als een opschepster. Mary Ann houdt bijzonder veel van Mike, haar vader. Deze heeft echter één grote zwakheid: drank. Catherine Co ... MARY ANN, EEN MEISJE MET MOED: Amazon.co.uk: CATHERI ... ... . Deze heeft echter één grote zwakheid: drank. Catherine Cookson (1906 - 1998) begon pas te schrijven op haar vierenveertigste, maar groeide uit tot een van de meest gelezen en succesvolste schrijvers van romantische boeken ter wereld, met een oeuvre van meer dan honderd titels. Ze overleed enkele dagen voor haar tweeënnegentigste verjaardag. Het leven van de jonge Mary Ann gaat niet in alle opzichten over rozen. Ze is een spontaan, levendig meisje, dat het echter met de waarheid niet altijd even nauw neemt. Bij haar vriendinnetjes staat ze dan ook bekend als een opschepster. Mary Ann houdt bijzonder veel van Mike, haar vader. Deze heeft echter één grote zwakheid: drank. En daardoor komt het gezinsleven, en Mary Buy MARY ANN, EEN MEISJE MET MOED 01 by CATHERI COOKSON (ISBN: 9789022563212) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Mary Ann. Een meisje met moed Catherine Cookson. Mary Ann. Een meisje met moed Catherine Cookson . Het leven van de jonge Mary Ann gaat niet in alle opzichten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
6,97 MB
BESTANDSNAAM
mary Ann, een meisje met moed.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van de jonge Mary Ann gaat niet in alle opzichten over rozen. Ze is een spontaan, levendig meisje, dat het echter met de waarheid niet altijd even nauw neemt. Bij haar vriendinnetjes staat ze dan ook bekend als een opschepster. Mary Ann houdt bijzonder veel van Mike, haar vader. Deze heeft echter één grote zwakheid: drank. En daardoor komt het gezinsleven, en Mary Anns eigen leven, onder grote druk te staan. Zij heeft al haar vindingrijkheid nodig om het gezin bij elkaar te houden, en gebruikt daarvoor soms nauwelijks fatsoenlijke middelen.

Wil je het boek lezen?mary Ann, een meisje met moed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen mary Ann, een meisje met moed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN