Stop met stilstaan, Start met leven!

Stop met stilstaan, Start met leven! - Dennis Loots | Northernlights300.org

...en ik veel van die 'doe wat je leuk vindt' artikelen las ... Stilstaan: worstelen met mijzelf - FIENI ... . Eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer stoppen met wat je aan het doen bent en reflecteren over wat is. Niet mijn favoriete bezigheid. Ik ben liever een bezig bijtje, terwijl mijn hoofd automatisch alle kanten op schiet. Stilte krijg ik voornamelijk door meditatie. Maar stilstaan bij het leven, bij mijn leven? Doorheen de levensduur van een wagen zal de motor gemiddeld 50.000 keer gestart worden. Wagens uitgerust met een start ... Stop met stilstaan, start met leven 2 - Stop met stilstaan ... ... .000 keer gestart worden. Wagens uitgerust met een start-stopsysteem kunnen tot wel 500.000 keer de motor terug opstarten gedurende hun leven. Nefast voor de motor? Stop met stilstaan, Start met leven! door Loots, Dennis, EAN 9789090315348. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... BAAS methode: Stop je Paniek, Start met Leven - € 297,00 Uitgebreide Online Training in 4 modules middels de B.A.A.S. methode, waarmee je stap voor stap leert hoe je paniek en crisis de baas kunt worden. Stop met stilstaan, Start met leven! | Dennis Loots € 18,49. Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levensgebieden. En hoe je zo een 'Hawesome' leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven. In winkelmand; Heb een BMW met start stop en vind het heerlijk. Lekker rustig bij het stoplicht. In de boekjes staat precies wanneer het systeem wel en niet werkt, onder de 7graden bijvoorbeeld....

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis Loots
DIMENSIE
10,61 MB
BESTANDSNAAM
Stop met stilstaan, Start met leven!.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levensgebieden. En hoe je zo een "Hawesome' leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven.Heb je het gevoel dat je stilstaat en denk je wel eens is dit het nou? Zit je in een dip en heb je weinig energie? Wil je: • gelukkiger, gezonder en succesvoller zijn? • meer energie hebben en doen wat je leuk vindt?• afvallen en je fitter voelen? Alles wat Dennis doet, doet hij om één vraag te beantwoorden: wat doen de meest succesvolle mensen op de wereld anders dan de rest? In dit boek heeft Dennis de beste levenstechnieken voor jou samengevat. Een boek vol kennis en werkende methoden van de beste life- en succes experts zoals Tony Robbins, Vishen Lakhiani en Stephan Covey. Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levens­gebieden. En hoe je zo een "Hawesome' leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven. En vind uit hoe ook jij met kleine aanpassingen grote resultaten kunt behalen. Want het effect van een heleboel kleine stappen is groter dan het effect van een paar grote stappen."Dennis heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen en actief bezig te zijn met wie ik ben en wil worden. Ik weet nu waar ik naartoe wil en zet iedere dag een stap voorwaarts in dat doel. Ik ben gezonder en gelukkiger dan ooit!" – Tim de Haan, professional bij Joanknecht"Dit boek is a "must read' voor gedreven ondernemers en professionals. Wil je succesvol en gelukkig zijn, dan moet je op alle levensgebieden aan de bak" – Florien van Basten Batenburg, bestseller boek & business coachDennis is persoonlijk ontwikkelings­coach en trainer. Hij werkt met professionals, ondernemers en bedrijven uit de publieke-, financiële sector en IT om hen te helpen groeien, succesvoller en gelukkiger te maken. Dennis coacht, traint en begeleidt mensen richting een (h)awesome leven.

Wil je het boek lezen?Stop met stilstaan, Start met leven! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis Loots. Lezen Stop met stilstaan, Start met leven! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN