Bevlogen aan het werk

Bevlogen aan het werk - Wilmar Schaufeli | Northernlights300.org

...In dit essay worden de resultaten besproken van een Bevlogen medewerkers ... Word een HELD - bevlogen aan het werk - Bas Kodden ... ... . Bevlogen medewerkers zijn toegewijd, gaan op in hun werk en werken vaak de sterren van de hemel. Tegelijkertijd zijn bevlogen medewerkers prima in staat om de balans te houden tussen de energie die zij in hun werk stoppen en de energie die zij eruit terug krijgen. Ook houden zij een goede balans tussen werk en privé. 2 Bevlogen aan het Werk 2 Samenvatting Arbeid kost inspanning en kan negatieve gevoelens met zich meebrengen. Anderzijds weten we dat arbeid ook energie kan geven, ontwikkeling mog ... Cursus - Bevlogen aan het werk | CED-Groep.nl ... . Anderzijds weten we dat arbeid ook energie kan geven, ontwikkeling mogelijk maakt, en positieve gevoelens kan oproepen. In dit essay worden de resultaten besproken van een onderzoeksprogramma dat loopt aan de Universiteit van Utrecht naar de oorzaken en gevolgen van arbeidsplezier in ... SAMENVATTING. Uit onderzoek blijkt dat 88 procent van de Nederlandse werkenden niet bevlogen is. Een enorme verspilling van talent en energie. In dit boek schetst Nyenrode-docent en onderzoeker Bas Kodden aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen (sport)helden een stappenplan op weg naar meer bevlogenheid op het werk. Bevlogen aan het werk! Werkplezier binnen de zorgsector Scholingsdag CNV Utrecht, 16 november 2010 Mark van de Grift, MSc. Ons werk is veranderd Van Naar • Fysieke arbeid Mentale en emotionele arbeid ... TY - CHAP. T1 - Bevlogen aan het werk : een web-based training. AU - Wild, U. AU - Ouweneel, A.P.E. AU - Schaufeli, W.B. AU - Le Blanc, P.M. PY - 2012 Of door pro-sociaal gedrag te bevorderen: gedrag dat zich richt op het vergroten van het welzijn of welbevinden van anderen. Andere mogelijkheid is het werken aan persoonlijke effectiviteit op basis van concrete doelen. #5. Houd manager en medewerker een spiegel voor. Wat kunnen managers en medewerkers zelf doen om bevlogen aan het werk te blijven? Bevlogen aan het werk? ''Wanneer ik heel intensief aan het werk ben, voel ik me gelukkig'' In hoeverre is deze stelling op jou van toepassing? Nooit-soms-geregeld-vaak-altijd. Wat is jouw antwoord? Uit onderzoek blijkt dat het vooral belangrijk is om te zorgen voor voldoende energiebronnen als de taakeisen (erg) hoog zijn en dus stress opleveren. Bevlogen werknemers putten voldoening uit hun werk, en voelen zich vitaal en toegewijd. Ze gaan helemaal op in hun werk. Als ze bezig zijn, lijkt het alsof de tijd vliegt, de dag is zo voorbij. In Bevlogen aan het werk vind je adviezen en oefeningen om de bevlogenheid te versterken. Waar bevlogenheid zoal goed voor is...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilmar Schaufeli
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
Bevlogen aan het werk.pdf

OMSCHRIJVING

Bevlogen aan het werk 1e druk is een boek van Wilmar Schaufeli uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058713308 Werken is meer dan alleen geld verdienen. Werken kan een doel geven en een bronzijn van energie en voldoening. Zeker nu we met zijn allen langer moeten doorwerken, is het belangrijker dan ooit om plezier te halen uit je werk. Bovendien leveren passie en enthousiasme niet alleen persoonlijk voordeel op, ook de organisatie vaart er wel bij. Zo zijn bevlogen werknemers klantvriendelijker, zorgen ze voor een hogere omzet, zijn trouw aan de organisatie en maken minder ongelukken en fouten. Trend of niet, je kunt bevlogenheid maar beter serieus nemen en er, als werknemer en organisatie, aandacht aan besteden.

Wil je het boek lezen?Bevlogen aan het werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilmar Schaufeli. Lezen Bevlogen aan het werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN