En toen werd het stil

En toen werd het stil - Tania Engels | Northernlights300.org

...o stil dat ik zelfs de zachte mist van motregen op het dak kon horen landen als zout dat op een bord tinkelt - een geluid dat ik nog nooit had gehoord, ... At Hodson Street - Toen werd het stil.... ... ... En toen werd het stil (Paperback). Op 27 juni 2001 bevalt Tania Engels van een gezonde dochter. Vierentwintig uur later ligt ze in coma en balanceert ze... Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net a ... En Toen Werd Het Stil - Podcasts - NPO Radio 2 ... . Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het ... En toen werd het plotseling stil. Toespraak bij de herdenking van de bevrijding van het concentratiekamp Sachsenhausen bij Berlijn, 23 april 1945. 'En toen werd het plotseling stil. Een stilte zo vreemd en absoluut als ik voor mijn gevoel later nauwelijks meer heb ervaren. We hoorden de vogels buiten zingen. We stonden al in de kleedkamer toen de dienstpieper ging. Het kwam me zo goed uit, een rustige dienst en dat leek het tot 20.00 uur ook te worden. Heel de avond in de koffiekamer hangen, vakantieverhalen delen, koffie drinken, TV kijken. Het werd een dramadienst die begon met tranen en eindigde met tranen. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het ... En Toen Werd Het Stil. De Verrukkelijke 15. Heb Een Mening. Spijkers met Koppen. Eerst dit. Domme Vragen Bestaan Wel. Een One Night Stenders met... De Harde Bonanza. Originals Alfabet. Barts Classic Track. Top 2000 a gogo. Afslag Thunder Road. Simone's Songlines. Psychocandy. Prominent Aanwezig. Het Platenpaleis. En Toen Werd Het Stil. We zijn bijna allemaal weer in de openbare ruimte. Daar zijn wel regels aan verbonden. In de oude wereld kon het al ingewikkeld zijn om elkaar op sociaal vlak te lezen: wil je 1 zoen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tania Engels
DIMENSIE
4,62 MB
BESTANDSNAAM
En toen werd het stil.pdf

OMSCHRIJVING

Op 27 juni 2001 bevalt Tania Engels van een gezonde dochter. Vierentwintig uur later ligt ze in coma en balanceert ze op de rand van de dood. De oorzaak: een ziekenhuisinfectie, kraamvrouwenkoorts veroorzaakt door de streptococcus pyogenes. Maar de bacterie kreeg haar niet klein. Ook al is haar lichaam kapot, Tania kan weer stappen, praten en het leven liefhebben. Dit verhaal gaat over inspirerende veerkracht, over mokerslagen van het lot krijgen, en doorgaan. Maar het gaat evenzeer over de verwoestende gevolgen van ontoereikende ziekenhuishygiëne: over de mogelijke impact van onvoldoende ontsmette handen of die ene trouwring die niet werd afgedaan. Het is ook een verhaal over het verschil dat menselijke zorg kan maken, en over de machteloosheid van patiënten over wiens hoofd heen wordt beslist. Auteur Tania Engels geeft ook lezingen over haar ervaringen. Op www.taniaengels.be lees je meer.

Wil je het boek lezen?En toen werd het stil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tania Engels. Lezen En toen werd het stil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN