De dood van Milly

De dood van Milly - Suzanne Severeid | Northernlights300.org

...hutsende thriller over moord in Los Angeles waarbij de politie het laat afweten en een journaliste met gevaar voor eigen leven zich in de zaak verdiept ... Aanklacht zaak-Milly nog steeds doodslag | NU - Het ... ... . Prijs: € 9,95: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. De dood van Milly. Als tabbloidjournaliste Trix Donovan uit Los Angeles op een dag thuiskomt staat er op haar antwoordapparaat een cryptisch bericht van een oude vriendin die haar dringend wil spreken. Als ze die vriendin op de afgesproken plek dood aantreft, komt het geordende leventje van Trix op zijn kop te staan. Ontevreden met de manier waarop ... bol.com | De dood van Milly (ebook), Suzanne Severeid ... ... . Als ze die vriendin op de afgesproken plek dood aantreft, komt het geordende leventje van Trix op zijn kop te staan. Ontevreden met de manier waarop de politie de zaak afhandelt, gaat ze zelf op ... Bij de dood van Milly. Tot ver in de vorige eeuw werd de moord op een kind gemeld in een bericht van één, hooguit twee kolommen. Een kindermoord werd beschouwd als een afschuwelijk incident, zo zinloos dat er niet veel over te zeggen viel. Leerlingen en personeel van haar school, het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht zijn geschokt door de dood van Milly. Volgens locatie-directeur P. van de Steenhoven heerst er verslagenheid en ... De dood van Milly is haar eerste prijswinnende roman (Arizona Authors Fiction Prize Winner). Stan Nelson, voormalig rechercheur en commissaris van politie in Los Angeles: In één woord fantastisch! Intelligent, informatief en een uitstekende weergave van de onderzoeksmethoden van de politie. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Susanne Severeid - De dood van Milly Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulie...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Severeid
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
De dood van Milly.pdf

OMSCHRIJVING

Een onthutsende kijk op het Amerikaanse rechtssysteemSusanne SevereidDE DOOD VAN MILLYAls tabbloidjournaliste Trix Donovan uit Los Angeles op een dag thuiskomt staat er op haar antwoordapparaat een cryptisch bericht van een oude vriendin die haar dringend wil spreken. Als ze die vriendin op de afgesproken plek dood aantreft, komt het geordende leventje van Trix op zijn kop te staan. Ontevreden met de manier waarop de politie de zaak afhandelt, gaat ze zelf op zoek naar de moordenaareen speurtocht die gevaarlijk blijkt te zijn. Dit is deel 1 in de serie Trix Donovan-avonturen.Schrijfster Susanne Severeid ( 1955, Roseville, noord-Californië) is voormalig model en actrice (in Nederland o.a. ook in GTST, Flodder in Amerika en Zeg ns AAA) en volgde een politie-training voor haar boek. Ze heeft een grote ervaring in de internationale televisiejournalistiek en kreeg o.a. een Emmy Award voor een documentaire. De dood van Milly is haar eerste prijswinnende roman (Arizona Authors Fiction Prize Winner).Stan Nelson, voormalig rechercheur en commissaris van politie in Los Angeles: In één woord fantastisch! Intelligent, informatief en een uitstekende weergave van de onderzoeksmethoden van de politie.

Wil je het boek lezen?De dood van Milly in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Severeid. Lezen De dood van Milly Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN