Driftwereld 1 - Een verhaal over dieven en trollen

Driftwereld 1 - Een verhaal over dieven en trollen - Ken Broeders | Northernlights300.org

...uske en Wiske » Thorgal » Largo Winch Driftwereld: Een verhaal over dieven en trollen - Ken Broeders Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben ... Driftwereld 1 - Een verhaal van dieven en Trollen - 1e druk sc ... . De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt, maar ook de wereld van de Mensen. Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de ... Driftwereld - Een verhaal over dieven en trollen | Ken ... ... . Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert. Driftwereld 1 - Een verhaal van dieven en Trollen - 1e druk sc een potloodprijsje of prijssticker is mogelijk Alle kavels worden met Track & Trace verstuurd Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert. Formaat 23 x 31,5 cm, 88 pagina's, kleur, inclusief een dossier van 32 pagina's, met gesigneerde ex-libris, nieuwe cover. Driftwereld deel 1 Een verhaal over dieven en trollen - luxe Prijs: € 49.95 Uitgever: Luytingh Week 38, september 2019. Tekeningen: Broeders, Ken Scenario: Broeders, Ken Genre: Fantasy, Avontuur ISBN: 978-9-08886-505-3 Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt, maar ook de wereld van de Mensen. Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert. Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert. Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben....

INFORMATIE

AUTEUR
Ken Broeders
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
Driftwereld 1 - Een verhaal over dieven en trollen.pdf

OMSCHRIJVING

DE NIEUWE REEKS VAN MEGA TALENT KEN (APOSTATA) BROEDERSDriftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben. De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt maar ook de wereld van de Mensen.

Wil je het boek lezen?Driftwereld 1 - Een verhaal over dieven en trollen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ken Broeders. Lezen Driftwereld 1 - Een verhaal over dieven en trollen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN