Assepoester is mijn heldin

Assepoester is mijn heldin - Joyce Willemse | Northernlights300.org

...villa op stand. Assepoester is mijn heldin ... bol.com | Disney Prinsessen - Assepoester, Disney ... ... . Kyra is dolgelukkig in haar overzichtelijke leven als huisvrouw. Op een dag wordt ze echter op brute wijze wakker geschud. 'Assepoester is mijn heldin' is de sprankelende debuutroman van Joyce Willemse, winnares van de Heleen van Royen schrijfwedstrijd. Fragment uit Assepoester is mijn heldin, een manuscript van Joyce Willemse, genomineerde voor de Coffeecompany Book Award 2014 Assepoester is mijn heldin book. Read reviews from world's largest commun ... Assepoester is mijn heldin, Joyce Willemse - Paperback ... ... . Read reviews from world's largest community for readers. Kyra Versteeg heeft alles wat ze wil: een sprookjesleven. Samen... Assepoester is mijn heldin | ISBN 9789461937001 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Assepoester is mijn heldin van Joyce Willemse. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Assepoester is mijn heldin bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Kyra Versteeg heeft alles wat ze wil: een sprookjesleven. Samen met haar echtgenoot, de succesvolle zakenman Nan, en hun twee zoontjes woont ze in een prachtige villa op stand. Toch heeft de voornamelijk op haar gezin gefixeerde Kyra nog één wens: een dochter. Haar man vraagt zich ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joyce Willemse
DIMENSIE
7,19 MB
BESTANDSNAAM
Assepoester is mijn heldin.pdf

OMSCHRIJVING

Kyra Versteeg heeft alles wat ze wil: een sprookjesleven. Samen met haar echtgenoot, de succesvolle zakenman Nan, en hun twee zoontjes woont ze in een prachtige villa op stand. Toch heeft de voornamelijk op haar gezin gefixeerde Kyra nog één wens: een dochter. Haar man vraagt zich af of dit wel verstandig is, maar dat weerhoudt Kyra er niet van om haar zin door te drijven en alles op alles te zetten om een dochter op de wereld te brengen. We leven tenslotte in de maakbare wereld. Waarom bestaan er anders boeken die zeggen dat je al jouw wensen kunt realiseren? Je hoeft slechts de hulp van het universum aan te roepen. En inderdaad, alles lijkt naar wens te gaan. Totdat Kyra oog in oog komt te staan met het noodlot. Door het resulterende trauma moet ze zichzelf en een diep begraven familiekwetsuur onder ogen komen, al slaat ze aanvankelijk liever op de vlucht.In 2011 won Joyce Willemse de Heleen van Royen schrijfwedstrijd en werd haar verhaal 'De fotograaf' in Het Grote Zomerboek van Heleen opgenomen. Inmiddels zijn er drie verhalen van Joyce gepubliceerd. De laatste bij uitgeverij Fenikso, waarbij haar verhaal 'De brief' een lovende quote van de schrijfster Marion Bloem ontving.

Wil je het boek lezen?Assepoester is mijn heldin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joyce Willemse. Lezen Assepoester is mijn heldin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN