Als je partner je verlaat...

Als je partner je verlaat... - Doris Wolf | Northernlights300.org

...r te verlaten en dat die toestemming jou het gevoel gaf dat het goed is als je weggaat, dan is het goed om weg te gaan! Relatieproblemen: laatste redmiddel, sus je schuldgevoel Praat mee ... Als je partner je verlaat...: Doris Wolf: 9789060307717: Boek ... . Is jouw partner weleens verliefd geworden op een ander of heeft hij/zij je zelfs voor iemand anders verlaten? Of ben je zelf weleens voor een ander gevallen? Er kunnen vervelende situaties ontstaan als je een narcist negeert. Ontdek hier wat er kan gebeuren als je besluit een narcist te negeren of verlaten. Als hij je na jaren plots verlaat: 3 vrouwen over hun gebroken hart. ... man om in relatietherapie te ... Hij Heeft Me Verlaten - 7 Simpele Tips Voor Als Je Vriend ... ... . Ontdek hier wat er kan gebeuren als je besluit een narcist te negeren of verlaten. Als hij je na jaren plots verlaat: 3 vrouwen over hun gebroken hart. ... man om in relatietherapie te gaan. Het liep al even niet goed tussen ons, maar op een manier die wel vaker voorkomt als je al zo lang samen bent. ... Het is zoals bij een overleden partner: alles wat jullie hadden, mag je koesteren. Als je verlaten bent, is het zaak zo snel mogelijk weer dat 'veilige-haven-gevoel' te herstellen. "Zoek steun bij vrienden en familie. Slaap bijvoorbeeld een paar nachten bij hen, zorg dat je meer contact hebt met je kinderen, trek je een tijdje terug bij je moeder als dat kan. Het sociale aspect van troost is heel belangrijk." Als je partner je verlaat… Auteur: Doris Wolf. Nederlands 144 pagina's De Driehoek juni 1998 Samenvatting Wacht niet tot de tijd je wonden heelt , maar pak zelf je leven weer op!Van alle huwelijken eindigt een op de drie in een scheiding en bij relaties is dit nog vaker het geval. Als je hem terug wilt, is dit heel moeilijk. Zelfs als je het een goed idee vindt om de relatie te beëindigen kan dit heel moeilijk zijn. Waarschijnlijk heb je er behoefte aan om de relatie goed "af te sluiten.". Maar als een man bij je weggaat doet hij dat niet zomaar. Als je besluit vaststaat, dan is het tijd om in actie te komen. 2. Houd in gedachten dat als je echt niet meer van haar houdt, het ook voor haar niet goed is als je haar bij haar blijft. Je blokkeert ook haar le...

INFORMATIE

AUTEUR
Doris Wolf
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Als je partner je verlaat....pdf

OMSCHRIJVING

Van alle huwelijken eindigt één op de drie in een scheiding en bij ongehuwde relaties is dit nog vaker het geval. Men voelt zich volkomen machteloos en twijfelt op alle terreinen aan zichzelf. Schuldgevoelens, angst, woede en wanhoop wisselen elkaar af en men heeft het gevoel nooit meer gelukkig en vrolijk te zullen worden. "Als je partner je verlaat…' helpt je stapsgewijs dit verlies te verwerken en weer een nieuw begin te maken, met misschien wel nieuwe mogelijkheden die eerder geen kans kregen of niet aan bod kwamen. "Als je partner je verlaat…' biedt vele praktische oefeningen om:• over je wanhoop en pijn heen te komen• gevoelens van haat en verbittering opzij te zetten• weer vertrouwen te krijgen in de mensen om je heen• zelftwijfel en schuldgevoel te overwinnen• in te zien waarom je relatie misliep• weer zelfvertrouwen en plezier in het leven te krijgen• als je daarvoor kiest: hoe een nieuwe en goede relatie aan te gaan.Doris Wolf is de schrijfster van boeken als "Eenzaamheid overwinnen' en "Overgewicht en de psychische oorzaken'. Als therapeutebheeft zij al jarenlang ervaring met cliënten die door hun partner worden verlaten. Ze weet echter ook uit eigen ervaring wat het is om je partner te verliezen.

Wil je het boek lezen?Als je partner je verlaat... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doris Wolf. Lezen Als je partner je verlaat... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN