Ekhö de Spiegelwereld - De spiegelwereld 4 Barcelona

Ekhö de Spiegelwereld - De spiegelwereld 4 Barcelona - Christophe Arleston | Northernlights300.org

...on Vertaler(s) Mat Schifferstein Illustrator(s) Alessandro Barbucci ... Bureau ISBN - Barcelona ... . NUR code(s) ... De spiegelwereld | 4 Barcelona . Deep South . Het geheim van de Preshaunen . Hollywood Boulevard . Hollywood Boulevard. Hollywood Boulevard New York Bestel De spiegelwereld / 4 Barcelona van Christophe Arleston. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ekhö de spiegelwereld 7.73/10 #2325 29 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking. Vorige Volgende . 4 Barcelona. Uitvergroten Achtercover Scenario: ... Barcelona stripverhaal (Ekhö - De spiegelwereld 4 ... ... . Vorige Volgende . 4 Barcelona. Uitvergroten Achtercover Scenario: Christophe Arleston: Tekeningen: Alessandro Barbucci: Kleuren: Nolwenn Lebreton: Vertaling: Mat Schifferstein: Vormgeving: Rudy ... Bestel Barcelona van Christophe Arleston. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Na New York, Parijs en Hollywood belanden onze helden deze keer in... Barcelona! Terwijl in New York de knappe Fourmille geconfronteerd w... 4 Barcelona 4 Barcelona. Christophe Arleston. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Hardback Nieuw vanaf € 18,95. Zet op verlanglijst. Eén van de boeken uit de serie Ekhö de Spiegelwereld ... Ekhö de spiegelwereld 4 Barcelona. Ekhö is een spiegelwereld die in bijna alles gelijkt op onze aarde. Dezelfde steden, dezelfde landen maar dan net iets anders. Met als belangrijkste besparing op het budget van de bewoners, men betaalt zich hier niet niet blauw aan elektriciteit. Ekhö - De spiegelwereldVol.4 - Na de avonturen aan en op Hollywood...- , Published by ... in elk opzicht een merkwaardig ras, het in de spiegelwereld voor het zeggen ... maar even afwijkt van het gewone. Maar dat, afwijkend gedrag, is ook Fourmille wel toevertrouwd! Haar volgende stop in de Spiegelwereld: Barcelona. Available titles in this ... BARCELONA! Terwijl in New York de knappe Fourmille geconfronteerd wordt met een forse huur­ achterstand, wordt Grace, op tournee met Colt Rain - lees: John Coltrane - beschuldigd van de diefstal van een unieke creatie van de grote maestro Salvador ... Ekhö - De Spiegelwereld. Barcelona Ekhö of voluit Ekhö de spiegelwereld (originele titel: Ekhö monde miroir) is een Frans-Italiaanse stripreeks geschreven door Christophe Arleston en getekend door Alessandro Barbucci.. In Nederland wordt Ekhö uitgegeven door Uitgeverij L.. Inhoud. Fourmille Gratule, de aantrekkelijke hoofdpersoon van deze reeks, is per vliegtuig nietsvermoedend onderweg naar New York, wanneer plots een ... Fourmille en Yuri zijn terechtgekomen in een spiegelwereld, die heel erg lijkt op de onze, maar die toch heel anders is. Zo wordt de wereld van Ekhö gerund door Pr...

INFORMATIE

AUTEUR
Christophe Arleston
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Ekhö de Spiegelwereld - De spiegelwereld 4 Barcelona.pdf

OMSCHRIJVING

Na de avonturen aan en op Hollywood Boulevard is de beeldschone Fourmille er nog meer van overtuigd geraakt dat de Preshaunen, in elk opzicht een merkwaardig ras, het in de spiegelwereld voor het zeggen hebben. Dat zou op zich niet erg zijn, ware het niet dat de Preshaunen de slechte gewoonte hebben zich werkelijk met alles te bemoeien wat ook maar even afwijkt van het gewone. Maar dat, afwijkend gedrag, is ook Fourmille wel toevertrouwd! Haar volgende stop in de Spiegelwereld: Barcelona.

Wil je het boek lezen?Ekhö de Spiegelwereld - De spiegelwereld 4 Barcelona in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christophe Arleston. Lezen Ekhö de Spiegelwereld - De spiegelwereld 4 Barcelona Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN