Keerpunten in de Geschiedenis - Tijdlijn van de Koloniale wereld

Keerpunten in de Geschiedenis - Tijdlijn van de Koloniale wereld - Charlie Samuels | Northernlights300.org

...en 1500 en 1900 veel gebieden overzee. In deze koloniën werd de bevolking onderdrukt ... Tijdlijn van de koloniale wereld | Bibliotheek Oudergem ... . Overzicht van de gebeurtenissen en ontwikkelingen in deze periode, met tijdlijnen en kleurenillustraties. Vanaf ca. 12 t/m 15 jaar.; Door Charlie Samuels 8-dec-2016 - www.uitgeverijaverbode.be Alle boeken van Charlie Samuels bij paagman.nl. Tijdlijn van de industriele revolutie - Keerpunten in de Geschiedenis, Tijdlijn van de Koloniale... Tijdlijn van de koloniale wereld Charlie Samuels. Nederlands | Hardcover € 19,0 ... Tijdlijn van de Koloniale wereld - Charlie Samuels ... ... ... Tijdlijn van de koloniale wereld Charlie Samuels. Nederlands | Hardcover € 19,00 + 38 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. ... Reeks: Keerpunten in de geschiedenis; Uitgelichte categorieën. Literatuur & Romans. Kinderboeken & Jeugdboeken. Strips. Spannende boeken. Science fiction & Fantasy. Beschrijving Keerpunten in de Geschiedenis: Koloniale Wereld In de 16de eeuw veroverden Europeanen een groot deel van Noord- en Zuid-Amerika, en brachten daarna Afrikanen naar hun nieuwe kolonies om er als slaven te werken. Keerpunten in de Geschiedenis. De Middeleeuwen . De Renaissance . Tijdlijn van de industriele revolutie . Tijdlijn van de Klassieke oudheid . Tijdlijn van de Koloniale wereld . Tijdlijn van de moslimwereld . Tijdlijn van de Renaissance ......

INFORMATIE

AUTEUR
Charlie Samuels
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
Keerpunten in de Geschiedenis - Tijdlijn van de Koloniale wereld.pdf

OMSCHRIJVING

In de 16de eeuw veroverden Europeanen een groot deel van Noord- en Zuid-Amerika, en brachten daarna Afrikanen naar hun nieuwe kolonies om er als slaven te werken. Plaatselijk verzet tegen de buitenlandse overheersing leidde tot de Amerikaanse Revolutie en de bevrijding van Zuid-Amerika. Daarna probeerden Groot-Brittannië en Frankrijk om het hardst Afrika te koloniseren. Dit boek brengt een heel omstreden periode duidelijk in beeld.

Wil je het boek lezen?Keerpunten in de Geschiedenis - Tijdlijn van de Koloniale wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlie Samuels. Lezen Keerpunten in de Geschiedenis - Tijdlijn van de Koloniale wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN