Herfstlicht

Herfstlicht - Henk Vaessen | Northernlights300.org

...s Exposities . overzicht Galerie . stadsgezichten interieur landschappen Verval portret in Aquarel dieren Op maandag 29 juni werden alle leden van de seniorenvereniging Herfstlicht Rutten verwend met een nuttige en aangename attentie ... Herfstlicht gedichten nodig? Kies vandaag nog uit ruim 80 ... ... . Bij elk lid werd taart in ... Herfstlicht De laatste dag van augustus vandaag en het is nog steeds prachtig weer hier, niets te klagen. Toch merk ik dat we heel langzaam opschuiven naar de herfst. Het licht verandert namelijk. Dat harde licht van de zomer verdwijnt en daarvoor in de plaats krijgen we het mooie herfstlicht met die warme tinten. Tijd voor: Herfstlicht. Het is herfst en dat betekent tijd voor Herfstlicht! Een m ... Bokbier test 2017 Deel 7: Herfstlicht, Bull & Bird ... ... . Het licht verandert namelijk. Dat harde licht van de zomer verdwijnt en daarvoor in de plaats krijgen we het mooie herfstlicht met die warme tinten. Tijd voor: Herfstlicht. Het is herfst en dat betekent tijd voor Herfstlicht! Een mooi weizenbock dat robijnrood van kleur is, gebrouwen op basis van gekaramelisseerde tarwemout. Laat ook even weten wat je er vindt... More Information (TIP) Herfstlicht gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. 100% uniek. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Herfstlicht in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » Mooi herfstlicht. vr 15 nov 2019, 11:32 . Oud-Beijerland - 'Hierbij een foto van het Laningpark, genomen op zondag 10 november. Wat is ons dorp toch prachtig', schrijft Kompaslezeres Janneke Hempel. Helemaal eens, en wat een prachtige foto !! Ansichtkaart 013 - Nieuwegracht in herfstlicht gezien vanonder de PaulusbrugFormaat A6 (105x148 mm)FULL COLOR DRUK, VOORZIEN VAN MATLAMINAAT, ZONDER WITRAND© André Blom Fotografie Herfstlicht Door Frank Schutten, 2017. 30cm x 40cm. Tegenlicht op een boom in het Herikhuizer veld vlakbij de wildobservatiepost de Elsberg op Nationaal Park Veluwezoom Herfstlicht Door Marian van den Berg, 2018. 80cm x 100cm. Herfst, zonlicht, natuur. €750,00...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Vaessen
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
Herfstlicht.pdf

OMSCHRIJVING

In Herfstlicht vertelt Henk Vaessen (1948) een indrukwekkend, waargebeurd verhaal over het omgaan met enorme angst en groot verdriet, waarmee de hoofdpersoon in dit boek plotseling wordt geconfronteerd.Marten Dunning is een gelovig en integer mens. De herinnering aan de armoede in z´n Drentse land draagt hij altijd met zich mee en ligt op de bodem van zijn ziel. Toch heeft dat hem niet gebroken, integendeel. Zoals een boom door stormen geteisterd, sterke wortels ontwikkelt, zo ook hebben de harde omstandigheden in zijn leven van hem een geslaagd zakenman en een sterke persoonlijkheid gemaakt. Wanneer echter zijn dochter en oogappel Marga door een auto-ongeluk in coma raakt, dreigt er wél iets in hem te breken. Als bestuurder van die auto, zoekt hij de schuld voor dat ongeluk steeds meer bij zichzelf.Op indringend wijze maakt de auteur de lezer deelgenoot van de strijd van Marten Dunning om deze crisis te 'overleven'. Ook bij Hilde - de beste vriendin van Marga - brengt deze gebeurtenis de nodige angst en verwarring teweeg. Voor beiden blijkt uiteindelijk de Bron van het 'herfstlicht' de enige reële troost en hoop te zijn.

Wil je het boek lezen?Herfstlicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Vaessen. Lezen Herfstlicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN