Wat had kunnen gebeuren

Wat had kunnen gebeuren - Marcel Heunks | Northernlights300.org

...n seizoen niet af. 12 maart 2020 Voetbal langer op 'stil' 8 maart 2020 Katwijk is een volwassen koploper ... Koopmeiners: 'Wat had er kunnen gebeuren, stond er wat ... ... . 8 maart 2020 Staphorst weer los van de concurrenten. 7 maart 2020 Tweede divisie ... Het is het derde weekend van maart, Milaan-Sanremo stond weer met rood omcirkeld op de agenda. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten, dus is hier het verslag van Milaan-Sin Remo 2020. We weten wel dat wielrennen nu niet van belang is, maar troost is dat des te meer. Wat zou er gebeurd zijn? Een enorm sterk p Wat zou er gebeurd zijn? In de interviews vooraf zou het al ... VOZ : Wat er had kunnen (of nog gaat?) gebeuren ... . Wat zou er gebeurd zijn? Een enorm sterk p Wat zou er gebeurd zijn? In de interviews vooraf zou het allereerst de beurt zijn aan Bauke Mollema. Mollema? Die rijdt toch nooit in Parijs-Roubaix? Nou, in Pseudo-Roubaix wel, en de klimmer was voorbereid. 'De afgelopen maanden heb ik bij mijn oude...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Heunks
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
Wat had kunnen gebeuren.pdf

OMSCHRIJVING

‘Met een twist van mij.’ Dat is de rode draad die Marcel Heunks door deze verzameling columns laat lopen. Alledaagse en actuele gebeurtenissen en observaties die voor iedereen herkenbaar zijn, dat is waar het begint. Waar het eindigt…dat vraag je je elke keer opnieuw af. De droge humor die in deze columns doorschemert, is heerlijk. Die humor komt vaak op subtiele wijze om de hoek kijken. De schrijver heeft het daardoor voor elkaar gekregen herkenbare onderwerpen, sommige met een serieuze boodschap, met zíjn twist te vertellen.

Wil je het boek lezen?Wat had kunnen gebeuren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Heunks. Lezen Wat had kunnen gebeuren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN