Tequila Sunrise

Tequila Sunrise - Herman Vemde | Northernlights300.org

...melijk: tequila. Deze heerlijke cocktail drink je op een tropische zomeravond ... Hoe maak je de makkelijkste tequila sunrise - The Tortilla ... ... . Ontdek alles over één van de bekendste cocktails met tequila! Tequila Sunrise Tequila Sunrise betekent in het Engels zonsopgang van tequila. Het is een kleurige zomercocktail die iedereen wel eens op vakantie heeft gedronken. Je maakt de Tequila Sunrise van vruchtensap, grenadine en tequila. De naam is afkomstig van de kleur, omdat het drankje de geel-oranje kleuren van een zonsopgang (sunrise) heeft. Directed by Robert Towne. With Mel Gibson, Michelle Pfeiffer, Kurt Russell, ... Tequila Sunrise (1988) - IMDb ... . Directed by Robert Towne. With Mel Gibson, Michelle Pfeiffer, Kurt Russell, Raul Julia. A former L.A. drug dealer tries to go straight but his past and his underworld connections bring him into the focus of the DEA, the Mexican feds and the Mexican drug cartels. "Tequila Sunrise" is een prachtige Misdaadfilm met een geweldige cast, met name uiteraard Mel Gibson, Kurt Russell, Michelle Pfeiffer en Raul Julia....

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Vemde
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Tequila Sunrise.pdf

OMSCHRIJVING

Herman VemdeTequila sunriseIn de uitgaansgelegenheden van Brabant duikt een serie nieuwe xtc-pillen op. De politie start een onderzoek dat zich concentreert op de achilleshiel van de xtc-productie: het vervoer van grondstoffen en apparatuur.Tijdens een van zijn bezoekjes aan de exclusieve nachtclub La Dolce Vitakrijgt mr. Onno van Ryckevorsel, officier van justitie tes Hertogenbosch, een onverwacht telefoontje van zijn vrouw. Na zijn overhaaste vertrek vindt zijn vaste hostess, Monica Heessels, een diskette die uit het attachekoffertje van haar klant moet zijn gevallen. Onno zegt van niets te weten, maar speelt ondertussen wel zijn eigen spelletje. Het gevolg is een meedogenloze jacht van de politie op de organisatie van de crimineel Van Gils.

Wil je het boek lezen?Tequila Sunrise in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Vemde. Lezen Tequila Sunrise Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN