De Kameleon Viert Feest!

De Kameleon Viert Feest! - H. de Roos | Northernlights300.org

...e helpen. Intussen gaat juffrouw van Veen, de schooljuf van bijna iedereen in het dorp, met pensioen en daarom willen ze graag een mooi afscheid organiseren ... De Kameleon viert feest! (Book, 2001) [WorldCat.org] ... . Bestel de Kameleon viert feest! eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies de Kameleon viert feest! Doordat zijn schoonzoon ziek is kan Meinderts dochter niet overkomen uit Canada. Maar geld om zelf naar Canada toe te gaan heeft hij niet. Uiteraard zijn onze vrienden van de Kameleon bereid hem te helpen. Kameleon 18 - de Kameleon viert feest! Doordat zijn schoonzoon ziek is kan Meinderts do ... de Kameleon viert feest! eBook door H de Roos ... ... . Uiteraard zijn onze vrienden van de Kameleon bereid hem te helpen. Kameleon 18 - de Kameleon viert feest! Doordat zijn schoonzoon ziek is kan Meinderts dochter niet overkomen uit Canada. Maar geld om zelf naar Canada toe te gaan heeft hij niet. Uiteraard zijn onze vrienden van de Kameleon bereid hem te helpen. Intussen gaat juffrouw van Veen, ... De Kameleon viert feest! In het dorp aan het grote meer, waar Hielke en Sietse Klinkhamer wonen, weet iedereen alles van elkaar en het blijft niet lang verborgen als iemand hulp nodig heeft. Op zulke momenten zijn de jongens van smid Klinkhamer met hun trouwe Kameleon altijd op hun best! ‎Doordat zijn schoonzoon ziek is kan Meinderts dochter niet overkomen uit Canada. Maar geld om zelf naar Canada toe te gaan heeft hij niet. Uiteraard zijn onze vrienden van de Kameleon bereid hem te helpen. Intussen gaat juffrouw van Veen, de schooljuf van bijna iedereen in het dorp, met pensioen en… De Kameleon in 't zoeklicht (1959) De Kameleon opnieuw in actie (1960) De Kameleon in de branding (1961) Vivat, Kameleon! (1961) De Kameleon blijft favoriet! (1962) De Kameleon wint de prijs! (1962) De Kameleon brengt geluk! (1963) Bravo, Kameleon! (1963) Vakantie met de Kameleon (1964) De Kameleon viert feest! (1964) Tip top, Kameleon (1965) Kameleon 18 - de Kameleon viert feest! De Kameleon Viert Feest! € 19,99 In het dorp aan het grote meer, waar Hielke en Sietse Klinkhamer wonen, weet iedereen alles van elkaar en het blijft niet lang verborgen als iemand hulp nodig heeft. 2e hands kinderboek - de kameleon viert feest. Geschreven door h. De roos. 23E druk. Kluitman. Deel 18. Conditie boek: goed, soms wat gele vlekjes, zie foto's. Bevat 153 pagina's. Hardcover. KAMELEON VIERT FEEST (16e DRUK ZONNEBLOEMSERIE) | Boeken, strips, tijdschriften, Overig | eBay! De Kameleon viert feest (K), Roos, H. de, Kameleon, BKKAME00100 | De Kameleon viert feest, In het dorp aan het grote meer, waar Hielke en Sie... De Kameleon Viert Feest! - H. de Roos (hardcover) (€ 19,00) De Kameleon Viert Feest - H. de Roos (1964) mijn stem. 3,17 (12) 12...

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
De Kameleon Viert Feest!.pdf

OMSCHRIJVING

In het dorp aan het grote meer, waar Hielke en Sietse Klinkhamer wonen, weet iedereen alles van elkaar en het blijft niet lang verborgen als iemand hulp nodig heeft. Op z momenten zijn de jongens van smid Klinkhamer met hun trouwe Kameleon altijd op hun best! Ditmaal moet oude Meindert, die een dochter in het verre Canada heeft, geholpen worden. Door ziekte van zijn schoonzoon kan zijn dochter niet komen. Nu moeten Meindert en zijn vrouw naar Canada, maar ze hebben geen geld. Verder gaat juffrouw Van Veen, bij wie bijna alle dorpelingen in de klas hebben gezeten, met pensioen en voor haar moet er dus een afscheidscadeau komen. Maar ook hier is geld het grote probleem. Er is dus heel wat werk aan de winkel!

Wil je het boek lezen?De Kameleon Viert Feest! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen De Kameleon Viert Feest! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN