Kuikentje Kip en het luchtei

Kuikentje Kip en het luchtei - Diana Kuijpers | Northernlights300.org

...ies is dit prentenboek geschikt voor alle kinderen, maar in het bijzonder voor (hoog)gevoelige kinderen en volwassenen ... Van kuikentje tot kip | Versele-Laga Country's Best ... . Zonder de term hooggevoeligheid specifiek te noemen, komen symptomen en oplossingen aan bod. Boekentip: "kuikentje kip en het luchtei". Het boek leert kinderen (6-8 jaar) een mooie manier om emoties - spanningen - prikkels uit omgeving meer buiten zichzelf te houden. Herkenbare situaties en... Het verzorgen van kippen kuikens Na 21 dagen komen de bevruchte eieren van een kip uit. De moederkip of kloek begi ... Kuikentje Kip - Training, coaching en opleiding ... ... Het verzorgen van kippen kuikens Na 21 dagen komen de bevruchte eieren van een kip uit. De moederkip of kloek begint dan direct aan de opvoeding van de kuikens. Over wat als de eieren (niet) uitkomen en wat de moederkip de kuikens leert. De verzorging door en van de moederkloek. Over welk voer voor de kippen kuikens en wanneer. Kuikentje Kip en het Luchtei is geschreven door Diana Kuijpers en Floor Koreman. De illustraties zijn gemaakt door Marieke van de Mortel. Diana Kuijpers is Haptotherapeute en Psychosomatisch Fysiotherapeute en Floor Koreman is Orthopedagoge. Met deze achtergrond is het verhaal met achterliggende boodschap tot stand gekomen. Jong en oud beleven een hoop plezier aan het opgroeien van kuikens. Geef ze wel een rustige plek in huis of in de schuur. Kuikens die uit de broedmachine komen, hebben de eerste weken zes weken warmte nodig. Dit is met een warmtelamp te bereiken (rode warmtelampen hebben de voorkeur, witte kunnen het pikke...

INFORMATIE

AUTEUR
Diana Kuijpers
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Kuikentje Kip en het luchtei.pdf

OMSCHRIJVING

Krak… Krak… Krak… Op de boerderij worden vijf kleine kuikentjes geboren…Maar één kuikentje is anders dan de rest.Kuikentje Kip is namelijk bang voor de vechtende hanen en ze wordtverdrietig als ze de buurvrouw ziet huilen.Terwijl haar broertjes en zusjes lekker spelen, schuilt Kuikentje Kiponder de vleugels van haar moeder.Ten einde raad gaat Kuikentje Kip naar Oma Kip.En die heeft een heel goed idee…Met prachtige illustraties en herkenbare situaties is dit prentenboek geschikt voor alle kinderen, maar in het bijzonder voor (hoog)gevoelige kinderen en volwassenen. Zonder de term hooggevoeligheid specifiek te noemen, komen symptomen en oplossingen aan bod.Kuikentje Kip en het Luchtei is geschreven door Diana Kuijpers en Floor Koreman. De illustraties zijn gemaakt door Marieke van de Mortel.Diana Kuijpers is Haptotherapeute en Psychosomatisch Fysiotherapeute en Floor Koreman is Orthopedagoge. Met deze achtergrond is het verhaal met achterliggende boodschap tot stand gekomen. Marieke van de Mortel heeft met haar prachtige illustraties Kuikentje Kip een gezicht gegeven.Voor meer informatie kunt u terecht op www.uitgeverijvib.nl en ijk dan zeker ook eens onder het kopje extra en tips.

Wil je het boek lezen?Kuikentje Kip en het luchtei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana Kuijpers. Lezen Kuikentje Kip en het luchtei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN